Joost Zoeteman

troubadour Peter

Vanaf € 400
Brabantse troubadour met muziek en entertainment!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
troubadour Peter

Troubadour Peter verplaatst van tafel naar tafel en speelt in op de wensen van het publiek. De gasten kunnen meezingen of gewoon luisteren, of ze kunnen verzoekjes indienen. Met een flinke dosis humor weet hij elk feest aan de gang krijgen! Peter weet feilloos in te te spelen op sfeer en gasten. Nederlandstalig, Engels, Frans of Italiaans, deze troubadour speelt altijd met enthousiasme en plezier en zorgt daarmee voor een goede en gezellige sfeer! Met troubadour Peter haalt u dus niet alleen muziek maar ook entertainment in huis.

troubadour Peter: entertainment & muziek

Met luisterliedjes, dansliedjes, tranentrekkers, smartlappen, meezingers, Italiaanse aria’s en Franse musettes is er altijd wel iets bij wat toepasselijk is voor elk moment. En uiteraard is er ook zeker repertoire om wat meer op de achtergrond te musiceren als dat gewenst is. Voor de verstaanbaarheid van de liedjes maakt hij altijd gebruik van een vrijwel onzichtbare headset en een kleine versterker om zo de zang boven het feestgedruis hoorbaar te maken. Een optreden kan rondlopend zijn, van tafel naar tafel, maar ook vanaf een vaste plek en voor grotere gelegenheden is het mogelijk om met een eigen geluidsinstallatie te spelen.

een greep uit het repertoire

Het repertoire is uitgebreid en gevarieerd en staat daarom garant voor een gezellig en onvergetelijk feest! Misschien wordt er wel een gezamenlijk lied gezongen? Dan speelt de troubadour natuurlijk met de gasten mee. Enkele nummers: Lazy Song (Bruno Mars), Coz I Love You (Slade), Perfect (Ed Sheeran), Liefs uit Londen (Bløf), Bestel Maar (Rowwen Hèze), Gente di Mare (Umberto Tozzi), Une Belle Histoire (Michel Fugain)

Wat klanten zeggen
25/05/2019
Mede door jouw aanwezigheid en energie is het feest gisteren grandioos geslaagd! Nogmaals dank hiervoor!
03/08/2020
Zoals beloofd het linkje naar de foto-website waar je nog even kunt nagenieten van de herinnering aan ons onvergetelijke themafeest van 3 augustus jl. Bedankt voor je mooie bijdrage. We hebben erg gelachen en lekker gezongen…
05/10/2019
Ciao Pietro, 05-10-2019 We hebben een geweldige avond gehad. Je muzikale show sloot perfect aan bij de sfeer van ons feestje! Arrivederci!
Bekijk video