Vinyl dj Brothers

Vanaf € 750
Vinyl DJ plaatjes draaien, Golden Oldies!
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578
Vinyl dj Brothers

Vroeger toen de wereld nog zo plat was als een singletje draaiden deejays met twee pick-ups en vinyl platen. Dat waren nog eens tijden! The Vinyl dj Brothers zijn twee eerzame Dj’s die zorgen voor sfeer en volle dansvloeren. Met muziek vanaf de jaren vijftig tot begin negentig is het voor elke leeftijd een feest van herkenning en bereikt de nostalgie een hoogtepunt.

Vinyl dj Brothers

De evergreens en classics vliegen om je oren. De heren draaien met hun antieke platenspelers ook vergeten pareltjes uit het muziekverleden die je hersenen doen kraken op zoek naar de titel en artiest. Zo creëren deze vintage deejay’s de ultieme sfeer met naast muziek ook de aankleding met de juiste lampjes en meubels en worden paprika chips geserveerd in speciale tot bakjes omgevormde oude platen.

Vinyl DJ’s plaatjes draaien

De “broers” draaien vanaf de jaren vijftig tot begin jaren negentig. Veel van de classics en pareltjes komen uit de jaren zeventig en tachtig. Deze nummers zijn voor iedereen herkenbaar. The Vinyl dj Brothers sluiten op verzoek een modern apparaat zodat ook hedendaagse hits kunnen worden afgespeeld.

Bekijk video