Joost Zoeteman

viny jazz dj Meneer Funkel

Vanaf € 795
alles vinyl, jaren 30, 40 en 50
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
viny jazz dj Meneer Funkel

Vinyl jazz dj Meneer Funkel weet met zijn karakteristieke stijl en unieke repertoire een heerlijke ongedwongen sfeer te verspreiden. Hij draait alleen vinyl, en put uit een geweldige eigen collectie. Deze muziek is perfect voor een relaxt feestje, borrel of een bruiloft. Eventueel kan Meneer Funkel ook een afsluitende set met dansbare soul spelen zodat uw gasten ook nog de gelegenheid krijgen te dansen. Met zijn bijzondere dj-meubel verzorgt deze vinyl jazz dj ook een sfeervolle setting.

JAZZ en MEER met vinyl jazz dj Meneer Funkel

DJ Meneer Funkel is een pionier van het draaien met authentiek vinyl. Hij draait onvervalste stijlvolle oude jazz. Ook maakt hij uitstapjes naar verwante stijlen als latin, crooners, rhythm en exotica. Zijn muziek geeft de sfeer weer van de jazzclubs van New York, Havana en Parijs. Grote helden als Frank Sinatra, Peggy Lee en Nina Simone worden afgewisseld met zeldzame pareltjes uit de rijke jazzhistorie. Meneer Funkel draaide al op North Sea Jazz en Het Nederlands Film Festival. Ook draait hij regelmatig op bruiloften, recepties, borrels en zakelijke evenementen. Extra aantrekkelijk is zijn eigen dj-meubel, de ‘Funkelbooth’ met verlicht glas-in-lood-raam en de kenmerkende schemerlampjes.

extra: SOUL vinyl dj set

Voor wie meer nog meer wil heeft Meneer Funkel ook een geweldige soul vinyl collectie. We blijven in de jaren 60 en dansen en genieten van de tijdloze klassiekers van James Brown, Ray Charles en Aretha Franklin. Maar ook vele obscure juweeltjes komen in de set aan bod. De soul-set is een goede  aanvulling op de jazz en is ideaal als swingende afsluiter van je feest!

Op zoek naar een jazztrio, kijk dan ook eens op 123jazztrio.nl

Wat klanten zeggen
05/07/2019
Zoals ter plekke ook aangegeven, heel blij met onze keuze! De sfeer was heel relaxt en er is ook nog gedanst, top!
26/03/2017
We hebben enorm genoten van het optreden van Antoon. Wat een aardige jongens! En wat een stijlvol geheel zoals ze dat deden. We hadden een zeer gemengd publiek, jong en oud en zelfs de pubers kregen ze aan het dansen! Toegankelijke en aanstekelijk vrolijke muziek. Erg leuk. Ik zou meneer Funkel zeker aanbevelen aan anderen! Hartelijk dank!!
18/06/2016
Nogmaals dank voor het prachtige optreden! We vonden de muziek zeer treffend gekozen, passend bij de avond en bij het publiek, met een mooie mix van jazz, soul en gospel. Persoonlijke noot: echt ge-wel-dig dat je Mahalia Jackson hebt gedraaid! :) Noot van Margje: we hoorden dat het personeel van de Parel het ook erg leuk feestje vond, kortom, iedereen blij!
30/03/2015
Alles is inderdaad zeer goed verlopen. Wij als museum waren zeer tevreden over het optreden van Funkel. Het paste precies in de sfeer die wij voor ons zagen. Bedankt voor de prettige samenwerking.
Bekijk video