Violist Ian

klassiek violist Ian voor elke gelegenheid
PRIJSOPGAVE? » 085 - 13 04 578
Violist Ian

Al jarenlang werkt violist Ian als professioneel musicus en is dan ook zeer ervaren. Met zijn muziek is kan hij uw speciale gelegenheid nog specialer te maken. In overleg met u verzorgt Ian de perfecte muzikale sfeer voor uw event: Dat kan  alleen of in een groep (duo, trio, kwartet of orkest), als concertartiest of als achtergrondmuziek.  Klassieke muziek zowel jazz, pop en volksmuziek behoren tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor uw bruiloft, feestuitvaart, receptie of ander event.

review klant bruiloft

De muziekstukken kwamen meer dan goed tot zijn recht en waren met veel gevoel en passie uitgevoerd. Iedereen vond het helemaal top! De ceremonie was niet compleet geweest zonder Ians bijdrage.” ~Novian, over haar bruiloft in Bloemendaal.

solo viool

Een solo viool zorgt altijd voor een intieme sfeer bij uw speciale gelegenheid. De viool kan dringende, romantische melodieën spelen, en dan overschakelen naar technische vuurwerken. Violist Ian de Jong kan spelen op een podium in een zaal maar ook in uw huiskamer.

duo violist Ian met piano

Ook is een solo recital met piano mogelijk, met toegankelijk repertoire uit de klassieke muziek en de barok met de pianist Aris van Hoeflaken: het duo “Sans Paroles”.

over violist Ian

De Nederlands-Amerikaanse, conservatorium opgeleide violist en altviolist Ian de Jong heeft zijn reputatie opgebouwd met optredens die ononderbroken ontroerend zijn en zich tegelijkertijd meten aan de hoogste professionele normen. Elk project wordt gezien als een nieuwe uitdaging, een kans tot ontwikkeling en exploratie als artiest. Uit vele jaren ervaring heeft Ian live muziek gespeeld op diverse solo en orkestpodia, zowel bij trouwceremonies, verjaardagsfeesten, bij uitvaart, crematie of begrafenis en talloze andere gelegenheden.

Wat klanten zeggen
24/03/2017
Beste Joost, bedankt voor de goede communicatie. Ian hefet prachtig gespeeld. We zijn zeer tevreden en zullen jouw diensten aanraden bij iedereen die muziek zoekt!
07/07/2017
het was een prachtige dag. Mooi weer en de muziek paste er heel goed bij. De muziek voor de bruiloft was zeer geslaagd. Veel mensen kwamen dat zelf ook nog zeggen
03/08/2018
Ian de Jong brengt een stijlvolle recital van verschillende klassieke vioolstukken (van o.a. Mozart, Bach en Paganini) ten gehore. Ik heb hem dat nu bij twee gelegenheden zien doen. Ideaal wanneer u bij uw feestelijke gelegenheid het socialiseren wil onderbreken met een verrassend muzikale opluistering
Bekijk video