Joost Zoeteman

zangeres Mariske

Vanaf € 495
allround zangeres voor feest, easy-listening of huwelijksceremonie
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
zangeres Mariske

Zangeres Mariske Hekkenberg heeft een prachtige staat van dienst. Ze tourde bijna 10 jaar lang door heel Europa met het European Glenn Miller Orchestra onder leiding van Wil Salden, deed mee aan het Nationaal Songfestival met de groep Femme Vocale, zong backing vocals bij Grant & Forsyth en bij rock fenomeen Todd Rundgren met het Metropole Orkest, samen met Mathilde Santing. Mariske heeft een enorme ervaring op de bühne, als leadzangeres van verschillende allround bands

huwelijksceremonie zangeres Mariske

Niets maakt een huwelijksvoltrekking zo persoonlijk als een muzikale omlijsting met liedjes die zorgvuldig door het bruidspaar zijn uitgekozen. Bij binnenkomst van de trouwlocatie, uitwisselen van de ringen, tekenen van de huwelijksakte, na afloop van de ceremonie… Prachtige momenten die door toevoeging van muziek nog meer impact zullen hebben.

avondvullend feest

Een solo optreden is prima geschikt voor een complete (budget) avond. Mariske zorgt voor een goede opbouw van de avond: achtergrondmuziek als het moet, “voorgrond muziek” als het kan! Veel interactie met het publiek: verzoekjes zijn welkom. U kunt rekenen op een gezellige avond waarbij de dansvloer vol staat!

kerst

Voor de kerst heeft Mariske een speciaal kerst repertoire. Neemt u vrijblijvend contact op voor uitgebreide informatie.

review klant zangeres Mariske

Wij willen graag een reactie geven m.b.t. het optreden van zangeres Mariske. Zowel vanaf de internetbeelden als het gelegde contact hadden we vertrouwen in haar optreden en is onze verwachting ook volledig waar gemaakt! Ze heeft prachtig en veelzijdig gezongen (ze heeft een breed repertoire!) Ze nam het leuke initiatief onze gasten ons toe te laten zingen en kon ook inspelen op verzoeknummers.
Vanuit onze gasten alleen maar lof en positieve reacties op haar optreden vernomen. We hebben haar kaartje op verzoek van de manager van het partycentrum daar achtergelaten die haar ook zeker zal aanbevelen. Ze was een aanwinst op ons feest! Familie Maasop

Wat klanten zeggen
06/04/2017
Bedankt, en nog een compliment van de opdrachtgever: Verder willen we zeggen dat wij de muziek en de zang als prachtig hebben ervaren, door haar bijdrage werd de dag nog bijzonderder als dat hij al was. We zijn super tevreden en houden haar zeker in ons achterhoofd, want wat weet zij samen met Herman er een sfeer van te maken. Onze complimenten!!!!!! Groeten,
16/05/2016
Wij willen graag een reactie geven m.b.t. het optreden van je artieste Mariske. Zowel vanaf de internetbeelden als het gelegde contact hadden we vertrouwen in haar optreden en is onze verwachting ook volledig waar gemaakt! Ze heeft prachtig en veelzijdig gezongen (ze heeft een breed repertoire!) Ze nam het leuke initiatief onze gasten ons toe te laten zingen en kon ook inspelen op verzoeknummers. Vanuit onze gasten alleen maar lof en positieve reacties op haar optreden vernomen. We hebben haar kaartje op verzoek van de manager van het partycentrum daar achtergelaten die haar ook zeker zal aanbevelen. Ze was een aanwinst op ons feest!
13/05/2012
Beste Mariske, Inderdaad. Voor gisteren was je voor ons een onbekende zangeres in België. Je optreden in Aalst was daarom n bijzondere kennismaking. Naast het schitterende orkest klonk je zoals het moest, met gepaste timing, vlotheid en dat tikkeltje nostalgisch gevoel dat dit genre zo subliem maakt. Bedankt voor deze avond en hopelijk horen we je nog vlug terug in onze streken.
Bekijk video