Joost Zoeteman

P.I.E.N. trio

Vanaf € 845
personal in every note: jazz & poptrio
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
P.I.E.N. trio

Zangeres Pien Schneider brengt samen met gitaar en contrabas bekende popmuziek, jazz uit het ‘American Songbook,  en Braziliaanse songs. Bekende nummers worden op een swingende en relaxte manier gebracht. De gitaar en contrabas hebben een warm geluid goed geschikt is voor het verzorgen van feestelijke achtergrondmuziek. Het trio is uitstekend geschikt voor het muzikaal omlijsten van een bruiloft, borrel of evenement. De musici bestaan uit professionals met jarenlange ervaring. De uitstraling is netjes en de musici stellen zich dienstbaar op naar sfeer en gasten.

voor bruiloft of zakelijk evenement

Trio P.I.E.N. verzorgt graag muzikale omlijsting voor uw bruiloft of evenement. Daarom stellen de musici zich dienstbaar en flexibel op naar sfeer en gasten. Tussen de sets door verzorgen ze ook achtergrondmuziek. Eventueel is Pien ook te boeken als duo PIEN, of juist groter als kwartet of kwintet Pien!

over zangeres Pien

Zangeres Pien Schneider zingt als sinds jaar en dag verschillende stijlen muziek met het gemak van de zeer ervaren zangeres die zij is! Tien jaar lang was ze de frontvrouw van een van de bekendste feestbands in Nederland. Ook stond zij achter de grootte Nederlandse artiesten als backing vocal . Met P.I.E.N. gaat zij terug naar de essentie van de liedjes, of dat nou jazz, pop, funk of soul is. Ze geeft er een “twist” aan waardoor u er heerlijk in mee kunt gaan!

over ons artiestenbureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt vaak muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. 

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

Wat klanten zeggen
08/02/2019
We had the P.I.E.N. trio to perform for us at a corporate dinner at the Heineken Experience in February 2019. They were very professional, were not too loud while everyone ate their dinners and chatted, and then, as planned, they became the entertainment and really 'wowed' us all. Their selection of music was perfect, and their musicianship was excellent. I would recommend them to anyone looking for a high-quality jazz band. First class!
17/08/2019
We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie geweldige optreden bij de Sprok, Bemmel. We hebben we veel goede en bijzondere reacties gekregen naar aanleiding van jullie muziek en oprtreden. Nogmaals dank! Alle goeds toegewenst, Groet
20/04/2018
Beste Joost (& Pien en alle muzikanten), het was een nogal indrukwekkende gebeurtenis! Wij hebben echt een onvergetelijke topdag gehad! Wij zijn ook heel erg blij met jullie optreden; het jazzduo tijdens het diner gaf precies de sfeer waar we naar op zoek waren. ’s Avonds wisten jullie de sfeer er goed in te krijgen. We krijgen ook veel complimenten over de band en de zangkunsten van Pien van onze gasten. Kortom, wij zijn tevreden klanten!
12/10/2017
Dag Joost, Bedankt voor je mooie spel. Het trio was precies wat we zochten. Pien zingt fantastisch. Ook de bassist was prachtig om naar te kijken (en luisteren natuurlijk :-))
Bekijk video
Prijs
Vanaf € 845
Genres
allroundcoverbandjazz, pop, easy listeningmobielzangeres
Repertoire
allroundbossa novacoverseasy jazzeasy popgolden oldiesmellowswingtop 40
Prijsopgave »