zigeunerorkest Brandt

Vanaf € 845
echt zigeunerorkest van de familie Brandt
PRIJSOPGAVE? » 085 - 13 04 578
zigeunerorkest Brandt

Een zigeunerorkest uit de traditie van de muzikale Sinti familie Brandt brengt u Hongaarse, Roemeense, Russische en gipsyjazz zigeunermuziek voor uw feest, diner of receptie. De musici hebben allemaal ruimschoots hun sporen verdiend in verschillende zigeunerorkesten. Nu hebben zij besloten hun eigen kwartet te starten. Zij hebben hun eigen sound en onderscheiden zich daarmee van andere orkesten in dit genre.

geschikt voor feest of receptie

Dit zigeunerorkest is zeer geschikt voor op de achtergrond, maar kan indien nodig ook meer op de voorgrond treden om het zigeunervuur op te doen vlammen. Uitermate geschikt als muzikale omlijsting voor uw feest of receptie.

zigeunerorkest Brandt akoestisch

Het orkest speelt ook onversterkt zodat uw gasten ook met elkaar in gesprek kunnen blijven, Mocht er geen piano op de locatie aanwezig zijn, dan neemt de groep zelf een elektrische piano mee. Het akoestisch karakter wordt wel behouden.

reactie klant zigeunerorkest Brandt

Alle complimenten voor het orkest. Goede musici, goede sfeer, vriendelijk, meewerkend. Kortom, top!

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. 
De musici zijn jazz professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band te boeken voor een bijzondere dag.

Wat klanten zeggen
10/08/2018
Alle complimenten voor het orkest. Goede musici, goede sfeer, vriendelijk, meewerkend. Kortom, top!
Bekijk video