Joost Zoeteman

artiestenbureau Nijmegen

de leukste bands & acts
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

enkele van onze bands!

de leukste bands & acts

Op zoek naar het leukste en beste artiestenbureau voor uw gelegenheid in Nijmegen? Een zakelijke receptie, congres, bruiloft, diner: allemaal gelegenheden die om een professionele aanpak vragen. Artiestenbureau Joost Zoeteman brengt een divers en kwalitatief hoogwaardig aanbod van bands, Dj’s en unieke acts. Bekijk de artiestenpagina’s met uitgebreide informatie. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen, we staan u graag te woord!

review klant Vera’s jazztrio

De avond is inderdaad goed verlopen. Het was ik ervan gehoopt had! Ze (Vera’s jazz & pop trio) voelden het publiek goed aan en de drum erbij, na het buffet, was een mooie toevoeging. Een super jazzband, mooie stem, goede sfeer! Ik heb gedurende de avond veel complimenten ontvangen, ook van de “audiofielen” in de zaal. Breng deze complimenten alsjeblieft over. Bedankt hiervoor! N. Gerlach 

artiestenbureau Nijmegen: duidelijke prijzen

Op de  bandpagina’s staan de verschillende bands met video’s, informatie en duidelijke indicatie prijzen. Daarnaast kunt u reviews lezen van klanten die u voorgingen. De leukste bands en artiesten voor uw bruiloft heeft u op deze manier snel gevonden.

over ons artiestenbureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben diverse stijlen in huis: klezmer, gypsy, jazz allround coverbands, mobiele bandjes, en ook Dj’s. Bekende locaties in Nijmegen waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Holland Casino Nijmegen, Hortus, De Waagh, Villa Klein Heumen, Sfeerhuys bij de Looimolen, Fort Lent, De Vereeniging.
Onze musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor uw gelegenheid in Nijmegen!

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Nijmegen