band boeken receptie

de leukste bands voor uw receptie!
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

de juiste muziek voor uw receptie

Een band boeken voor uw receptie? Of het nu gaat om een zakelijke receptie of een bruiloft, we hebben de juiste muziek voor uw in huis. Wij verzorgen diverse stijlen muziek die uitstekend geschikt zijn als muzikale omlijsting. Achtergrondmuziek, allround, jazz, klezmer, zigeunermuziek en nog veel meer. Bekijk de bandpagina’s met video’s, informatie en prijsindicaties. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en een een prijs op maat.

band boeken voor uw receptie: sfeervolle achtergrondmuziek

Vaak merken we dat klanten zich zorgen maken dat de muziek te hard is voor een receptie. Wij zorgen altijd dat de muziek niet overheersend is. De muzikale omlijsting staat altijd in dienst van uw receptie. U kunt bij ons rekenen op professionele musici die u en uw gasten centraal stellen. Uiteraard zijn de musici ruim voor aanvang aanwezig en zorgen ze voor een goede professionele uitstraling.

reactie klant

We willen jullie nogmaals van harte bedanken voor jullie geweldige muzikale bijdrage aan onze bruiloft. Ontzettend veel positieve reacties op jullie en zéér zeker ook op Ian. Een van de beste keuzes die we hebben gemaakt mbt onze bruiloft! Hopelijk hebben jullie zelf ook genoten van de dag en van de respons van de gasten. Voor mij als bruid gaat zo’n dag vol indrukken erg snel aan me voorbij en kon ik juist daarom niet bewust genieten zoals ik anders wel zou doen. Jullie muziek heb ik wél steeds gehoord..en dwong me soms om even stil te staan en te genieten van het moment. Dank daarvoor! ! Susanne & Eward Buring

mobiel & akoestisch

Veel van onze bands spelen ook akoestisch of heel licht versterkt. Dat scheelt een hoop ruimte en opbouw. Daarnaast kunnen deze bands snel van plaat verwisselen. Ideaal als u de muziek om meerdere plekken wilt laten spelen, of voor een receptie buiten. Neemt u vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.
Kijk ook eens op 123jazztrio.nl.