Joost Zoeteman

Bandje boeken Alkmaar

de leukste muziek voor uw bruiloft, feest of evenement
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste bandjes!

U wilt een bandje boeken voor een bruiloft, receptie of  feest in Alkmaar? U bent bij ons aan het juiste adres! Ons bureau verzorgt kleine bandjes voor allerlei gelegenheden; van achtergrondmuziek op een receptie tot een feestelijke  bedrijfsopening. We hebben een heel pallet aan muzikale kleuren; allround, gipsyjazz, klezmer, accordeonmuziek en nog veel meer.

review klant optreden Pien en JZ Duo

Beste Joost (& Pien en alle muzikanten), het was een nogal indrukwekkende gebeurtenis! Wij hebben echt een onvergetelijke topdag gehad! Wij zijn ook heel erg blij met jullie optreden; het jazzduo tijdens het diner gaf precies de sfeer waar we naar op zoek waren. ’s Avonds wisten jullie de sfeer er goed in te krijgen. We krijgen ook veel complimenten over de band en de zangkunsten van Pien van onze gasten. Kortom, wij zijn tevreden klanten!

mobiel bandje boeken Alkmaar:

Veel van onze bandjes kunnen zicht ook verplaatsen tijdens het spelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie of tuinfeest.  De musici verplaatsen zich per set of een paar nummers. Speciale wensen zijn vaak mogelijk in overleg.

over de musici

De musici stellen zich flexibel op, en weten in te spelen op de wensen van het publiek. De band zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten. Bekijk de bands met video en prijzen.

diverse gelegenheden bandje boeken Alkmaar

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen (onder andere Alkmaar Culinair Plaza). Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in de regio Alkmaar waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Blooming (Bergen), Landgoed Waterland, Theater de Vest, Buitenplaats Nijenburg, Grote Kerk Alkmaar.
We hebben diverse stijlen muziek in huis, van: jazz tot zigeunermuziek en klezmer, allround coverbands, kleine mobiele bandjes en dj’s! Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale bandje te boeken voor uw gelegenheid in Alkmaar!

Tip: kijk ook eens op 123jazztrio.nl voor de leukste jazztrio’s!