Joost Zoeteman

Bandje boeken Amsterdam

de leukste bandjes voor uw gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste bands!

U wilt een bandje boeken voor een bruiloft, receptie of  feest in Amsterdam? U bent bij ons aan het juiste adres! Ons bureau verzorgt kleine bandjes voor allerlei gelegenheden; van achtergrondmuziek op een receptie tot een feestelijke  bedrijfsopening. We hebben een heel pallet aan muzikale kleuren; allround, gipsyjazz, klezmer, accordeonmuziek en nog veel meer. Bekijk de bandpagina’s en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en de beschikbaarheid van het gewenste bandje!

mobiel bandje boeken Amsterdam:

Veel van onze bandjes kunnen zicht ook verplaatsen tijdens het spelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie of tuinfeest.  De musici verplaatsen zich per set of een paar nummers. Speciale wensen zijn vaak mogelijk in overleg.

over de musici

De musici stellen zich flexibel op, en weten in te spelen op de wensen van het publiek. De band zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten. Bekijk onderstaande bands met video en prijzen.

reactie klant optreden RAI Amsterdam

Thank you for a great experience and great jazz music at our stand yesterday. Really great and what a succes K. Poulsen DESMI (interspill  RAI)

diverse gelegenheden bandje boeken Amsterdam

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloftenrecepties, feesten en zakelijke events. We hebben meerdere muziekstijlen in huis: jazztrio’s & jazzbandsklezmerzigeunermuziekcoverbands, akoestische bandjes, dj’s en acts. Bekende locaties in Amsterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Grachtenhuis, Hortus Botanicus, Huize Franckendael, Holland Casino, Artis, Blijburg en Hilton. Onze musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale bandje te boeken voor uw gelegenheid in Amsterdam.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Amsterdam