Joost Zoeteman

bandje boeken Apeldoorn

de leukste muziek voor uw bruiloft, feest of evenement
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste bands!

U wilt een bandje boeken voor een bruiloft, receptie of  feest in Apeldoorn? U bent aan het juiste adres! Een zakelijke receptie, congres, bruiloft, diner: allemaal gelegenheden die om een professionele aanpak vragen. Artiestenbureau Joost Zoeteman brengt een divers en kwalitatief hoogwaardig aanbod van bands, Dj’s en unieke acts. Bekijk de artiestenpagina’s met uitgebreide informatie, video’s en prijzen. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen, we staan u graag te woord!

mobiel bandje boeken Apeldoorn:

Veel van onze bandjes kunnen zicht ook verplaatsen tijdens het spelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie of tuinfeest.  De musici verplaatsen zich per set of een paar nummers. Speciale wensen zijn vaak mogelijk in overleg.

over de musici

De musici stellen zich flexibel op, en weten in te spelen op de wensen van het publiek. De band zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten. Bekijk onderstaande bands met video en prijzen.

reactie klant optreden Cantharel Apeldoorn

We hebben zeker de juiste keuze gemaakt met betrekking tot onze bruiloft! Hopelijk hebben jullie zelf ook genoten van de dag en van de respons van de gasten. N. de Jong (optreden Cantharel)

diverse gelegenheden bandje boeken Apeldoorn

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allroundjazzzigeunermuziekklezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties in de regio Apeldoorn waar we eerder muziek verzorgden zijn: van de Valk (Cantharel), City Lounge, de Woeste Hoeve, en ApenheulNeemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale bandje te boeken voor een bijzondere dag in Apeldoorn.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands