Joost Zoeteman

Bandje boeken Den Haag

de leukste muziek voor uw bruiloft, feest of evenement
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste bands!

U wilt een bandje boeken voor een bruiloft, receptie of  feest in Den Haag? U bent bij ons aan het juiste adres! Ons bureau verzorgt kleine bandjes voor allerlei gelegenheden; van achtergrondmuziek op een receptie tot een feestelijke  bedrijfsopening. We hebben een heel pallet aan muzikale kleuren; allround, jazz, klezmer, een accordeonist of dj, en nog veel meer. Bekijk de bandpagina’s en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en de beschikbaarheid!

mobiel bandje boeken Den Haag:

Veel van onze bandjes kunnen zicht ook verplaatsen tijdens het spelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie of tuinfeest.  De musici verplaatsen zich per set of een paar nummers. Speciale wensen zijn vaak mogelijk in overleg.

reactie klant optreden Den Haag

Het is zeker voor herhaling vatbaar, We organiseren vaker borrels en zullen het JZ Duo in gedachten houden. Hartelijk bedankt, P. Oudehoven

over de musici

De musici stellen zich flexibel op, en weten in te spelen op de wensen van het publiek. De band zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten. Bekijk onderstaande bands met video en prijzen.

diverse gelegenheden bandje boeken Den Haag

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Locaties in Den haag waar we eerder muziek hebben verzorgt zijn onder andere: Mauritshuis, het Spaansche Hof, Hilton The Hague, Hotel des Indes, Paviljoen de Witte en Madurodam. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale bandje, dj of artiest te boeken voor uw gelegenheid in Den Haag.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbandjes in Den Haag