Joost Zoeteman

Bandje boeken Rotterdam

de leukste muziek voor uw bruiloft, feest of evenement
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste bandjes!

U wilt een bandje boeken voor een bruiloft, receptie of  feest in Rotterdam? U bent bij ons aan het juiste adres! Ons bureau verzorgt kleine bandjes voor allerlei gelegenheden; van achtergrondmuziek op een receptie tot een feestelijke  bedrijfsopening. We hebben een heel pallet aan muzikale kleuren; allround, gipsyjazz, klezmer, accordeonmuziek en nog veel meer. Bekijk de bandpagina’s en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en de beschikbaarheid van het gewenste bandje!

mobiel bandje boeken Rotterdam:

Veel van onze bandjes kunnen zicht ook verplaatsen tijdens het spelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie of tuinfeest.  De musici verplaatsen zich per set of een paar nummers. Speciale wensen zijn vaak mogelijk in overleg.

over de musici

De musici stellen zich flexibel op, en weten in te spelen op de wensen van het publiek. De band zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten. Bekijk onderstaande bands met video en prijzen.

review klant Sunny Trio

Als jazz liefhebbers kon een jazztrio niet ontbreken op, wat later mede dankzij Joost en de zijnen de mooiste dag van ons leven bleek (betreft Sunny Jazztrio). Het verzoek om een New-York thema te gebruiken rondom de aankomst van de bruid werd zonder moeite ingewilligd (met verve) en de rest van de middag werd ingevuld zoals niemand anders dat zou kunnen. Zowel wij als bruidspaar maar zeker ook onze gasten hebben ten volste genoten van de heerlijke noten die het bruidsfeest ondersteunden het en daarmee naar een hoger niveau tilde. Iedereen was dan ook teleurgesteld toen ze vertrokken, wat ons betreft alleen maar een goed teken! Als we ooit nog onze trouwdag willen herbeleven, weten we dit bandje zeker weer te vinden… S. Wilmer

diverse gelegenheden bandje boeken Rotterdam

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  vaak muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner.  We hebben diverse stijlen muziek, van coverband tot jazz, klezmer of Dj. Bekende locaties in Rotterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Parquit, Parkzicht, SS Rotterdam, Zalmhuis, Winkelcentrum, Hilton Rotterdam, Winkelcentrum Zuidplein en Ahoy. Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale bandje te boeken voor uw gelegenheid in Rotterdam.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Rotterdam