bruiloft band Amsterdam

de leukste band voor uw bruiloft
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

de leukste band voor uw bruiloft!

band bruiloft!

Bent op zoek naar de perfecte band voor uw bruiloft in Amsterdam? Onze bands staan garant voor een onvergetelijk leuke bruiloft. Of het nu gaat om het verzorgen van een groot feest, of sfeervolle achtergrondmuziek op uw trouwreceptie, wij hebben de leukste bands voor u op een rij gezet. Zie de bandpagina’s met uitgebreide informatie, video’s, prijzen en recensies van klanten.

bruiloft band Amsterdam, van intiem tot spektakel

Elke bruiloft is uniek. Wij kijken samen met u naar uw specifieke wensen voor de muziek zodat u zeker bent van de juiste keus. We hebben uiteenlopende stijlen zoals; jazz, allround, klezmer, gipsy, en pop. De band kan variëren van een grote feestband tot een mobiel trio dat rondloopt en op verschillende plekken kan spelen.

duidelijke prijzen

Onze musici hebben altijd oog voor uw publiek en weten de juiste sfeer neer te zetten. Bij het bezoeken van de bandpagina’s staan ook prijsindicaties vermeld. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en een offerte op maat.

klant over band Monte Carlo Trio in Scheepvaartmuseum Amsterdam

Hartelijk bedankt voor de goede organisatie. Het trio was erg goed, ik boek ze graag een volgende keer weer.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen, of een knallend feest. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.