Joost Zoeteman

Burlesque danseres Den Haag

smaakvol, spannend en sensueel
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

burleske acts

Bent u op zoek naar een burlesque danseres uw feest of opening in Den Haag? U bent aan het juiste adres! Burlesque is een vintage vorm van sensuele dans. Entertainment met een knipoog, flirt, glitters en glamour. Spannend, uitdagend, stijlvol en mysterieus. Wij bieden verschillende burlesque acts zoals de “Waaierdans” en “Gentle Lady”.  Bekijk de video en reviews!

reactie klant op burlesque danseres Fay

Ha Joost, nog even wat feedback: de act was uitstekend: de danseres maakte er iets echt moois van, kortom was een bijzonder chique act. Dus: mijn complimenten! R. Klouth / bedrijfsfeest Atradius

Gentle Lady

Gekleed als een sophisticated Gentlelady in een smoking en hoge hoed verschijnt Fay Loren op het podium. Met een hint van magie ontdoet zij zich langzaam van haar kostuum en betoverd u met haar waaierdans.

Waaierdans Burlesque danseres Den Haag

Een klassieke burlesque dans met blauwe struisvogelveren waaiers. De waaierdans is een van de meest iconische burlesque acts. Deze show geeft glamour aan ieder evenement.

Marilyn Monroe (zang of hostesse)

Fay is niet alleen burlesque danseres, zij is ook de Nederlandse Marilyn Monroe Look alike. Tijdens deze act zingt Fay nummers van Marilyn Monroe of kan zij worden ingezet om uw gasten te verwelkomen of op de foto te gaan.

Pink Champagne

Fay laat een sophisticated burlesque striptease zien gevolgd door een pink champagne bad in een gigantische champagne of martini glas.

diverse gelegenheden burlesque danseres Den Haag

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek, acts en dj’s voor voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Daarnaast verzorgen we veel muziek voor recepties en bruiloften. Locaties in Den haag waar we eerder muziek hebben verzorgt zijn onder andere: Mauritshuis, het Spaansche Hof, Hilton The Hague, Hotel des Indes, Paviljoen de Witte en Madurodam. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale banddj of muziek artiest te boeken voor uw bruiloft in Den Haag.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Den Haag