Joost Zoeteman

coverband Amsterdam

de leukste coverband voor uw bruiloft of event!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste coverbands!

Wanneer u op zoek bent naar een coverband in Amsterdam dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een knallend feest of herkenbare nummers op een receptie, wij hebben het in huis! Wij werken met professionele artiesten waarbij u en uw publiek altijd centraal staan. Kleine bandjes, akoestische (niet versterkte) bezettingen, of een volledige feestband voor een knalfeest.

reactie klant optreden coverband PIEN (bruiloft Amsterdam Scheepvaartmuseum)

Hartelijk bedankt voor de goede organisatie. Het trio  PIEN was erg goed, ik boek ze graag een volgende keer weer. Ze speelden goed in op de sfeer en het publiek. Dhr. Nolten

muziekprofessionals

Of het nou gaat om achtergrondmuziek voor een  bruiloft,of een  grote feestband voor uw event in Amsterdam. We zorgen er altijd voor dat de muziek in dienst staat van de gelegenheid. We werken met de beste muziekprofessionals die altijd oog hebben voor sfeer en publiek. Uiteraard verzorgen we een ook goede uitstraling en (indien nodig) de juiste techniek.

mobiel akoestische coverband Amsterdam

De meeste van onze coverbands kan ook akoestische of licht versterkt spelen. De band neemt dan weinig ruimte in en kan eventueel een keer van speelplek wisselen. Dat is ideaal voor buiten, of een locatie met verschillende ruimtes. Zo speelde het JZ Duo in Amsterdam onlangs eerst aan de voorzijde en daarna aan de achterzijde van een pand.  Neem contact op om de mogelijkheden voor uw gelegenheid door te nemen.

over ons bureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, recepties, feesten en zakelijke events. We hebben meerdere muziekstijlen in huis: jazztrio’s & jazzbandsklezmerzigeunermuziekcoverbands, akoestische bandjes, dj’s en acts. Bekende locaties in Amsterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Grachtenhuis, Hortus Botanicus, Huize Franckendael, Holland Casino, Artis, Blijburg en Hilton.
Onze musici spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de perfecte coverband te boeken voor uw gelegenheid in Amsterdam.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Amsterdam