Joost Zoeteman

coverband Den Haag

de leukste coverband voor uw bruiloft, feest of evenement
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste coverbands!

Voor een coverband in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres! We verzorgen de leukste bands met herkenbare muziek voor uw bruiloft, feest of zakelijke evenement in Den Haag. Wij werken met professionele artiesten waarbij u en uw publiek altijd centraal staan. Kleine, akoestische (niet versterkte) bezettingen voor bijvoorbeeld een receptie, of een volledige feestband voor een knalfeest. Bekijk de bandpagina’s met reviews, uitgebreide informatie, prijzen en video’s!

coverband Den Haag boeken!

Een goede coverband staat garant voor een swingend feest. Herkenbare muziek van classics tot 80’s, 90’s en natuurlijk hits van nu. En uiteraard een goede vibe met uw publiek. Wij stemmen in overleg de muziek op uw wensen en dat van uw publiek.  Ons aanbod is divers. Naast elektrische versterkte bands hebben we ook heerlijke easy akoestische coverbands.

klant over Go Bananas

Wij hebben een hele leuke avond gehad! De band (Go Bananas) speelde super goed en speelde goed in op het publiek. Heel erg bedankt voor alles! gr E. Mol (bruiloft brasserie Ock Den Haag)

diverse gelegenheden coverband Den Haag

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor allerlei gelegenheden door heel Nederland en België. We werken ook vaak met veel plezier in Den Haag. Locaties en events waar we eerder muziek hebben verzorgd in Den Haag zijn onder andere: het Mauritshuis, brasserie Ock, The Hague Marriot, Babylon, Hotel de Indes, Florence Swingt en het Hilton. Onze  musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek op een receptie als wanneer ze op een concert spelen, of een knallend feest. We hebben diverse stijlen, van jazzband tot klezmer en van dj tot feestband. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale coverband  te boeken voor uw gelegenheid in Den Haag.

Op zoek naar een jazztrio in Den Haag? Kijk dan ook eens op 123jazztrio.nl