Joost Zoeteman

coverband Eindhoven

de leukste coverband voor uw bruiloft, feest of evenement
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste coverbands!

Wanneer u op zoek bent naar een coverband in Eindhoven dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een knallend feest of herkenbare nummers op een receptie, wij hebben het allemaal in huis. Wij werken met professionele artiesten waarbij u en uw publiek altijd centraal staan. Kleine, akoestische (niet versterkte) bezettingen, of een volledige feestband voor een knalfeest. Naast coverbands hebben we ook andere stijlen in huis, van jazz tot zigeunermuziek tot dj en klezmer!

coverband Eindhoven

Een goede coverband staat garant voor een swingend feest. Herkenbare muziek van classics tot 80’s, 90’s en natuurlijk hits van nu. En uiteraard een goede vibe met uw publiek. Wij stemmen in overleg de muziek op uw wensen en dat van uw publiek.  Ons aanbod is divers. Naast elektrische versterkte bands hebben we ook heerlijke easy akoestische coverbands. De typerende klank van deze band is dan ook geschikt voor een diner, receptie of feest.

reactie klant coverband Allround Koffer trio (feest Eindhoven)

“Het is prima verlopen. Ze (Allround Koffer Trio)waren ruim op tijd aanwezig en hebben uiteindelijk ook wat langer doorgespeeld. Mooie muziek en leuke mensen, Mvg Pieter Broekhuis 

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties en evenementen in Eindhoven waar we eerder mochten werken zijn onder andere: Muziekcentrum Frits Philips, Meneer Frits, High Tech Campus, Golfclub Eindhoven, Evoluon, Welkin & Meraki.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen, of een knallend feest. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale coverband te boeken voor uw gelegenheid in Eindhoven.

tip: kijk ook eens op: 123jazztrio.nl