Joost Zoeteman

coverband Groningen

de leukste coverband voor uw bruiloft, feest of evenement
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste coverbands!

Wanneer u op zoek bent naar een coverband in Groningen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een knallend feest of herkenbare nummers op een receptie, wij hebben het allemaal in huis. Wij werken met professionele artiesten waarbij u en uw publiek altijd centraal staan. Kleine, akoestische (niet versterkte) bezettingen, of een volledige feestband voor een knalfeest.

coverband Groningen

Een goede coverband staat garant voor een swingend feest. Herkenbare muziek van classics tot 80’s, 90’s en natuurlijk hits van nu. En uiteraard een goede vibe met uw publiek. Wij stemmen in overleg de muziek op uw wensen en dat van uw publiek.  Ons aanbod is divers. Naast elektrische versterkte bands hebben we ook heerlijke easy akoestische coverbands. ook hebbenw e andere stijlen muziek in huis, zoals: jazz, klezmer en zigeunermuziek. De typerende klank van deze band is dan ook geschikt voor een diner, receptie of feest.

reactie klant coveband Go Bananas (bruiloft Groningen)

Wij hebben een ontzettend leuk feest gehad mede dankzij Go Bananas. De hele avond heeft de dansvloer gevuld gestaan! Ook goed dat ze tussendoor lekkere muziek draaien. Nogmaals dank en wie weet tot ziens. 

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt bands en dj’s voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen muziek in huis: jazzzangeressenklezmer, bandjes, coverbands, gypsy en nog veel meer! Bekende locaties in Groningen waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere : Hotel Paterswolde, restaurant Langewold, en Landgoed Fraeylemaborg.
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale muziek te boeken voor uw bruiloft in Groningen.

tip: kijk ook eens op 123jazztrio.nl voor jazz bands in Groningen