Joost Zoeteman

coverband prijzen

de leukste bands voor uw gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste coverbands met prijzen!

U bent op zoek naar de leukste coverband met duidelijke prijzen? U bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een knallend feest of herkenbare nummers op een receptie, wij hebben het allemaal in huis. Wij werken met professionele artiesten waarbij u en uw publiek altijd centraal staan. Kleine, akoestische (niet versterkte) bezettingen, of een volledige feest coverband voor een bruiloft knalfeest. Onze prijzen zijn duidelijk, maar kunnen verschillende afhankelijk van de tijdsduur, locatie en technische benodigdheden. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

coverband prijzen bruiloft

Een goede coverband staat garant voor een swingend feest. Herkenbare muziek van classics tot 80’s, 90’s en natuurlijk hits van nu. En uiteraard een goede vibe met uw publiek. Wij stemmen in overleg de muziek op uw wensen en dat van uw publiek.  Ons aanbod is divers. Naast elektrische versterkte bands hebben we ook heerlijke easy akoestische coverbands. De typerende klank van deze band is dan ook geschikt voor een diner, receptie of feest op uw bruiloft! We denken graag met u mee over de wensen voor uw feest, ceremonie of receptie. Inmiddels zijn we ook bekend met veel locaties in onder andere: AmsterdamDen HaagEindhovenGroningenMaastrichtNijmegenRotterdamTilburgUtrecht en Zwolle.

klant over optreden coverband PIEN (bruiloft Maastricht)

Pien en haar mannen hebben een perfecte avond verzorgt wat betreft de muziek. Stijlvol maar feestelijk. We hadden niet gedacht dat er zoveel mensen zouden gaan dansen, een leuke verassing! We houden jullie zeker in gedachte voor een volgende gelegenheid. E. Krom

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allroundjazzzigeunermuziekklezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands