Joost Zoeteman

coverband Rotterdam

de leukste coverbands van klein tot groot!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste coverbands!

Wanneer u op zoek bent naar een coverband in Rotterdam dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een knallend feest of herkenbare nummers op een receptie, wij hebben het allemaal in huis. Wij werken met professionele artiesten waarbij u en uw publiek altijd centraal staan. Kleine, akoestische (niet versterkte) bezettingen, of een volledige feestband voor een knalfeest.

coverband Rotterdam

Een goede coverband staat garant voor een swingend feest. Herkenbare muziek van classics tot 80’s, 90’s en natuurlijk hits van nu. En uiteraard een goede vibe met uw publiek. Wij stemmen in overleg de muziek op uw wensen en dat van uw publiek.  Ons aanbod is divers. Naast elektrische versterkte bands hebben we ook heerlijke easy akoestische coverbands. De typerende klank van deze band is dan ook geschikt voor een diner, receptie of feest.

reactie klant optreden coverband Vera’s Trio (bruiloft Rotterdam)

Jullie waren in één woord geweldig (Vera’s Trio). We zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie bijdrage aan onze bruiloft. Daarnaast vonden we het ook in de voorbereiding erg fijn om met jullie samen te werken. Jullie hebben je ingezet om naadloos aan te sluiten bij onze wensen. Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Voor een toekomstige gelegenheid zullen we jullie zeker weer benaderen. Groet, Patricio en Sara

coverband Rotterdam: muziekprofessionals

Onze musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen, of een knallend feest. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben diverse stijlen muziek, van coverband tot jazz, klezmer, akoestisch bandje of Dj. Bekende locaties in Rotterdam waar we eerder werkten zijn onder andere: kasteel Rhoon, SS Rotterdam, Parquit, Parkzicht, Winkelcentrum Zuidplein. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale coverband te boeken voor uw gelegenheid in Rotterdam.

op zoek naar een jazztrio in Rotterdam? Kijk dan eens op 123jazztrio.nl.