Joost Zoeteman

coverband Tilburg

de leukste coverband voor uw bruiloft, feest of evenement
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste coverbands!

Wanneer u op zoek bent naar een coverband in Tilburg dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een knallend feest of herkenbare nummers op een receptie, wij hebben het allemaal in huis. Wij werken met professionele artiesten waarbij u en uw publiek altijd centraal staan. Kleine, akoestische (niet versterkte) bezettingen, of een volledige feestband voor een knalfeest.

coverband Tilburg

Een goede coverband staat garant voor een swingend feest. Herkenbare muziek van classics tot 80’s, 90’s en natuurlijk hits van nu. En uiteraard een goede vibe met uw publiek. Wij stemmen in overleg de muziek op uw wensen en dat van uw publiek.  Ons aanbod is divers. Naast elektrische versterkte bands hebben we ook heerlijke easy akoestische coverbands. De typerende klank van deze band is dan ook geschikt voor een diner, receptie of feest. Naast een goede coverband verzorgen we ook divesre andere stijlen, van jazz tot klezmer tot dj!

reactie klant coverband Koffer Trio bruiloft Tilburg (Textielmuseum)

Het is heel goed verlopen. De musici van het Koffer Trio zijn niet alleen erg goed, ze zijn ook zeer vriendelijk. Het verzoek werd ook meteen opgepakt en we hebben dan nog even heerlijk gedanst. Mijn dank is groot! Grote groet, dhr Huisstede

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allroundjazzdjzigeunermuziekklezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties in de regio Tilburg waar we eerdermuziek mochten verzoregn zijn onder andere: Textielmuseum, Auberge de Bonheur en De PhilharmonieWij helpen u graag om de ideale coverband of artiest te boeken voor uw gelegenheid in Tilburg.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Tilburg!