Joost Zoeteman

coverband

de leukste coverband voor uw bruiloft, feest of evenement
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste coverbands!

U bent aan het juiste adres om een coverband te boeken! Of het nu gaat om een knallend feest of herkenbare nummers op een receptie, wij hebben het allemaal in huis. Wij werken met professionele artiesten waarbij u en uw publiek altijd centraal staan. Kleine, akoestische (niet versterkte) bezettingen, of een volledige feestband voor een knalfeest. Bekijk snel de bandpagina’s met reviews, prijzen, video’s en uitgebreide informatie.

coverband

Een goede coverband staat zorgt voor herkenbaarheid en sfeer! Herkenbare muziek van classics tot 80’s, 90’s en natuurlijk hits van nu. En het belangrijkste..een goede vibe met uw publiek. Wij stemmen in overleg de muziek op uw wensen en dat van uw publiek.  Ons aanbod is divers. Naast elektrische versterkte bands hebben we ook heerlijke easy akoestische coverbands. De typerende klank van deze band is dan ook geschikt voor een diner, receptie of feest.

coverband bruiloft

We verzorgen vaak muziek voor bruiloften. Inmiddels hebben we voor meer dan 800 bruiloften muziek georganiseerd, en toch is elke bruiloft weer uniek en anders. We denken graag met u mee over de wensen voor uw feest, ceremonie of receptie. Inmiddels zijn we ook bekend met veel locaties in onder andere: Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

reactie klant coverband Go Bananas

Het was een groot feest, mede dankzij Go Bananas! Ze hebben heel goed ingeschat wat de zaal leuk vond, en dat terwijl er toch een heel gemêleerd gezelschap was. We hebben veel complimenten ontvangen over de band. Was een goede keuze dus! Cyntia Hendriks

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor al uw gelegenheden. Achtergrondmuziek voor een receptie, een knallende coverband of juist een klein mobiel bandje, we hebben het voor u in huis. Bekende locaties waar we onlangs muziek hebben verzorgd zijn onder andere: Hilton Amsterdam, Antwerpen Zoo, Hoteld des Indes, Mauritshuis, Grachtenhuis, Chateau Neercanne, SS Rotterdam, en RAI.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale coverband of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

tip: kijk ook eens op 123jazztrio.nl voor jazzbands