Joost Zoeteman

dj boeken bruiloft

de allerleukste dj's boeken voor uw feest, event of bruiloft!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste dj's voor jullie bruiloft!

Bij ons een dj boeken voor uw bruiloft staat garant voor een onvergetelijk feest met een gevulde dansvloer, of juist een relaxt feest waar de rol van de muziek een aangename sfeer is. Van vinyl, tot allround, en van jazz tot disco en hits van nu. We hebben voor elke gewenste sfeer de juiste dj in huis. Jullie wensen staan altijd centraal, en we denken graag mee om een bijdrage te leveren aan een heel bijzondere dag.

ervaren professionele bruiloft dj boeken

Onze dj’s hebben veel ervaring en staan in dienst van uw feest. U kunt rekenen op een flexibele instelling en een persoonlijk contact. We overleggen altijd vooraf over de gewenste sfeer en het te draaien repertoire voor jullie bruiloft. We hebben veel ervaring en zijn bekend met veel locaties, onder andere in: Almere, Tilburg, Amsterdam, Den Haag, GroningenNijmegen, Rotterdam, Tilburg, en Utrecht.

mobiele dj boeken bruiloft

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

saxofonist bij boeken

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft.

klant over optreden DJ Duo Monte Carlo (stadsvilla Sonsbeek Arnhem)

“Dag Joost. We hebben een topavond gehad. Toen wij aankwamen stond alles gereed en was de sfeer al prachtig. Later op de avond ging het feestgedruis helemaal los. Superbedankt en tot een volgende keer wat ons betreft.” Annete en Caspar

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor feesten, huwelijksrecepties en business events. We hebben een gevarieerd aanbod dj’s met onder andere een vinyl dj, een jazz & soul djallrounddj plus sax en een business event dj. Bekijk al onze dj’s met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen, Buitenplaats Vaesharteld, Grachtenhuis, Parquit en Hilton. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale dj, band of artiest te boeken voor uw bruiloft!

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor jazzbands