Joost Zoeteman

dj boeken Tilburg

de allerleukste dj's boeken voor uw feest, event of bruiloft in Tilburg!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

dj boeken Tilburg

Bij ons een dj boeken voor uw feest in Tilburg staat garant voor een onvergetelijke avond met een gevulde dansvloer. Het repertoire varieert van disco classics, tot 60’s – 90’s tot muziek van nu met een duidelijke opbouw en een kokend hoogtepunt. Bij ons staan uw persoonlijke wensen en voorkeuren centraal, en hebben we oog voor uw gasten.

ervaren professionele dj boeken Tilburg

Onze DJ’s hebben veel ervaring en staan in dienst van uw feest. De te spelen muziek kan uiteraard overlegd worden. U kunt rekenen op een flexibele instelling en een persoonlijk contact. Onderaan de pagina kunt u reacties lezen van mensen die u voorgingen.

mobiele dj

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

saxofonist bij dj boeken Tilburg

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft.

klant over optreden DJ Duo Monte Carlo (textielmuseum)

“Dag Joost. we hebben een prachtige avond gehad mede danzkij jullie. We gaan d ekomende week nagenieten. Ook van de gasten veel goede reacties. We zullen jullie zeker aanbevelen binnen onze kennissenkring!” familie Sprong

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allroundjazzdjzigeunermuziekklezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties in de regio Tilburg waar we eerdermuziek mochten verzoregn zijn onder andere: Textielmuseum, Auberge de Bonheur en De PhilharmonieWij helpen u graag om de ideale dj of band te boeken voor uw gelegenheid in Tilburg.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Tilburg!