Joost Zoeteman

dj bruiloft Amsterdam

de allerleukste dj's voor jullie bruiloft in Amsterdam!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste dj's!

Op zoek naar een dj voor uw bruiloft in Amsterdam Wij zorgen voor een onvergetelijke avond waarover uw gasten nog lang zullen napraten. Onze selectie dj’s staan garant voor een gevulde dansvloer en brengen uw feest tot een kokend hoogtepunt! Vooraf stemmen we uw specifieke wensen met elkaar af. Bekijk de dj bruiloft pagina’s met indicatie prijzen en video’s.

klant over dj Monte Carlo Amsterdam

Ontzettend veel dank voor afgelopen zaterdag, mede door jullie set, geweldige saxofonist is het feest zeer geslaagd! Overigens vond ik jullie flexibel in voorbereiding en tijdens de avond, hebben jullie een fijne antenne voor het publiek en een breed repertoire. Donald Kreiken, roeivereininging De Hoop Amsterdam over Dj Duo Mont Carlo & saxofonist

ervaren professionele dj bruiloft inhuren

Onze dj’s hebben veel ervaring en staan in dienst van uw feest. De te spelen muziek kan uiteraard overlegd worden. U kunt rekenen op een flexibele instelling en een persoonlijk contact. Onderaan de pagina kunt u reacties lezen van mensen die u voorgingen.

mobiele bruiloft dj Amsterdam boeken

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

saxofonist bijboeken

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor feesten, huwelijksrecepties en business events. We hebben een gevarieerd aanbod dj’s met onder andere een vinyl dj, een jazz & soul djallrounddj plus sax en een business event dj. Ook onze bands hebben meerdere muziekstijlen in huis, waaronder: jazztrio’s & jazzbandsklezmerzigeunermuziekcoverbands, en akoestische bandjes. Bekende locaties in Amsterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Grachtenhuis, Hortus Botanicus, Huize Franckendael, Holland Casino, Artis, Blijburg en Hilton. Onze artiesten zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de perfecte Dj te boeken voor uw bruiloft in Amsterdam.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Amsterdam