Joost Zoeteman

dj bruiloft Den Haag

de allerleukste dj's voor uw bruiloft of event!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste dj's!

Op zoek naar een dj voor uw bruiloft in Den Haag? Wij zorgen voor een onvergetelijke avond waarover uw gasten nog lang zullen napraten. Onze selectie dj’s staan garant voor een gevulde dansvloer en brengen uw feest tot een kokend hoogtepunt! Vooraf stemmen we uw specifieke wensen met elkaar af. Bekijk de dj bruiloft pagina’s met indicatie prijzen en video’s.

klant over dj Monte Carlo 0p bruiloft Den Haag

“perfect feest. Veel goede reacties van de gasten over de DJ. Er werd ook veel gedanst..” Paul & Denise 

ervaren professionele dj inhuren

Onze dj’s hebben veel ervaring en staan in dienst van uw feest. De te spelen muziek kan uiteraard overlegd worden. U kunt rekenen op een flexibele instelling en een persoonlijk contact. Onderaan de pagina kunt u reacties lezen van mensen die u voorgingen.

mobiele dj boeken

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

saxofonist bijboeken

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft.

dj bruiloft Den Haag

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten, van dj tot coverband, klezmer of een jazzband en zelfs acts. Ook verzorgen we muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner of een dj voor loungemuziek. Locaties in Den haag waar we eerder muziek hebben verzorgt zijn onder andere: Mauritshuis, het Spaansche Hof, Hilton The Hague, Hotel des Indes, Paviljoen de Witte en Madurodam. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band, dj of muziek artiest te boeken voor uw bruiloft in Den Haag.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Den Haag