Joost Zoeteman

dj bruiloft Groningen

de allerleukste dj's voor jullie bruiloft in Groningen!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste dj's voor jullie bruiloft!

Op zoek naar een dj voor uw bruiloft in Groningen? Wij zorgen voor een onvergetelijke avond waarover uw gasten nog lang zullen napraten. Onze selectie dj’s staan garant voor een gevulde dansvloer en brengen uw feest tot een kokend hoogtepunt! Vooraf stemmen we uw specifieke wensen met elkaar af. Bekijk de dj bruiloft pagina’s met indicatie prijzen en video’s.

klant over dj Monte Carlo Groningen

“de DJ voelde perfect aan wat de sfeer van het feest nodig had. Complimenten, ook voor uw duidelijke bemiddeling”  F. van Soest (bruiloftsfeest Groningen)

ervaren professionele dj bruiloft inhuren

Onze dj’s hebben veel ervaring en staan in dienst van uw feest. De te spelen muziek kan uiteraard overlegd worden. U kunt rekenen op een flexibele instelling en een persoonlijk contact. Onderaan de pagina kunt u reacties lezen van mensen die u voorgingen.

mobiele bruiloft dj Groningen boeken

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

saxofonist bijboeken

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft. Of wat denkt u van een mobiele dj, vinyl dj, of jazz dj?

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt bands en dj’s voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen muziek in huis: jazzzangeressenklezmer, bandjes, coverbands, gypsy en nog veel meer! Bekende locaties in Groningen waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere : Hotel Paterswolde, restaurant Langewold, en Landgoed Fraeylemaborg.
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale muziek te boeken voor uw bruiloft in Groningen.

tip: kijk ook eens op 123jazztrio.nl voor jazz bands in Groningen