dj bruiloft Maastricht

de leukste dj's voor uw bruiloft in Maastricht
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

dj bruiloft Maastricht

Op zoek naar een dj voor uw bruiloft in Maastricht? Wij verzorgen vaak live muziek en dj’s in deze prachtige stad. Zo draaien we regelmatig tijdens evenementen in Museum aan het Vrijthof. Naast bruiloften verzorgen we in deze prachtige stad ook vaak muziek tijdens evenementen zoals TEFAF en Meet Maastricht. Onze selectie dj’s staan garant voor een gevulde dansvloer en brengen uw feest tot een kokend hoogtepunt! Vooraf stemmen we uw specifieke wensen met elkaar af. Bekijk de dj bruiloft pagina’s met indicatie prijzen en video’s.

klant over dj Monte Carlo Maastricht

“Wat een ontzettend leuk feets hebben wij gehad. En de heren DJ’s (Monte Carlo) hebben daar zeker aan bijgedragen. Er werd veel gedanst.”  Annet en Jurgen – bruiloftsfeest Maastricht

ervaren professionele dj bruiloft inhuren

Onze dj’s hebben veel ervaring en staan in dienst van uw feest. De te spelen muziek kan uiteraard overlegd worden. U kunt rekenen op een flexibele instelling en een persoonlijk contact. Onderaan de pagina kunt u reacties lezen van mensen die u voorgingen.

mobiele bruiloft dj Maastricht boeken

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

saxofonist bijboeken

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek en acts voor podia en feesten. Ook verzorgen we veel zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen. 
Onze dj’s en musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Voor onze acts is dit ook van toepassing.

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale dj of band te boeken voor een bijzondere dag.