Joost Zoeteman

dj bruiloft Utrecht

de allerleukste dj's inhuren voor uw feest, event of bruiloft!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste dj's!

Op zoek naar een dj voor uw bruiloft in Utrecht? Wij zorgen voor een onvergetelijke avond waarover uw gasten nog lang zullen napraten. Onze dj’s staan garant voor een gevulde dansvloer en brengen uw feest tot een kokend hoogtepunt! Vooraf stemmen we uw specifieke wensen met elkaar af. We hebben alle stijlen in huis; vinyl, jazz allround en business dj’s! Bekijk de dj pagina’s met indicatie prijzen, reviews en video’s.

klant over dj Monte Carlo op bruiloft Utrecht

Wij vonden het helemaal super!!  Jullie voelden perfect aan wat werkte, en hebben echt een geweldige sfeer gecreëerd!  Heel veel dank daarvoor! bruiloft Coosje & Sven (Bilderberg kasteel Zeist)

ervaren professionele dj bruiloft inhuren

Onze dj’s hebben veel ervaring en staan in dienst van uw feest. De te spelen muziek kan uiteraard overlegd worden. U kunt rekenen op een flexibele instelling en een persoonlijk contact. Onderaan de pagina kunt u reacties lezen van mensen die u voorgingen.

mobiele dj boeken

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

saxofonist bijboeken

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt bands, bandjes en dj’s voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Utrecht en omstreken waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere, Kasteel Oudaen, Rechtbank, Moestuin, Houtzagerij Molen de Ster, Hoeve Sparrendam, Grand Hotel Karel V, Oude Tolhuys.
We hebben naast dj’s ook vocalisten, zigeunerjazz, jazztrio’sklezmer, en jazz duo’s, en allroundbands in huis!
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band, dj of artiest te boeken voor uw bruiloft in Utrecht.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Utrecht