Joost Zoeteman

dj inhuren Den Bosch

de allerleukste dj's inhuren voor uw event of bruiloft!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste dj's

Bij ons een dj inhuren voor uw feest, bruiloft of evenement in Den Bosch? Bekijk hier de leukste exclusieve selectie van onze dj’s. Van vinyl dj, tot allround en mobiele dj.. we hebben het allemaal in huis. Of het nu gaat om relaxte sfeermuziek of een spetterend feest waar gedanst wordt, u bent aan het juiste adres. Bij ons staan uw persoonlijke wensen en voorkeuren centraal, en hebben we oog voor uw gasten.

recensie feest Den bosch

“Het liep allemaal prima hoor. Vooral de opbouw was erg goed gedaan. Eerst heel relaxt jazzy en rond 23:00 stond iedereen op de dansvloer.” 
Elsemieke en John (over dj Monte Carlo)

ervaren professionele dj Den Bosch inhuren

Onze DJ’s hebben veel ervaring en staan in dienst van uw feest. De te spelen muziek kan uiteraard overlegd worden. U kunt rekenen op een flexibele instelling en een persoonlijk contact. Onderaan de pagina kunt u reacties lezen van mensen die u voorgingen.

mobiele dj

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

dj & saxofonist inhuren Den Bsoch

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazztrio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Den Bosch waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Golden Tulip Hotel Central, Kasteel Meerwijk, van de Valk en de Brabanthallen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band, bandje of dj te boeken voor uw gelegenheid in Den Bosch,

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor jazztrio’s