Joost Zoeteman

dj inhuren Den Haag

de allerleukste dj's voor uw bruiloft of event!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste dj's!

Bij ons een dj inhuren voor uw feest bruiloft of event in Den Haag? Dit staat garant voor een onvergetelijke avond met een gevulde dansvloer. Het repertoire varieert van disco classics, tot 60’s – 90’s tot muziek van nu met een duidelijke opbouw en een kokend hoogtepunt. Bij ons staan uw persoonlijke wensen en voorkeuren centraal, en hebben we oog voor uw gasten. Bekijk onze exclusieve selectie dj’s met; vinyl dj, jazz dj, mobiele dj, allround bruiloft dj en business event dj!

ervaren professionele dj Den Haag inhuren

Onze Dj’s hebben veel ervaring en staan in dienst van uw feest. De te spelen muziek kan uiteraard overlegd worden. U kunt rekenen op een flexibele instelling en een persoonlijk contact. Onderaan de pagina kunt u reacties lezen van mensen die u voorgingen.

mobiele dj inhuren Den haag

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

saxofonist bijboeken

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft.

diverse gelegenheden dj inhuren Den Haag

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten, van dj tot coverbandklezmer of een jazzband en zelfs acts. Ook verzorgen we muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner of een dj voor loungemuziek. Locaties in Den haag waar we eerder muziek hebben verzorgt zijn onder andere: Mauritshuis, het Spaansche Hof, Hilton The Hague, Hotel des Indes, Paviljoen de Witte en Madurodam. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag met het inhuren van de ideale band of  dj of band voor uw gelegenheid in Den Haag.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Den Haag