Joost Zoeteman

dj inhuren Maastricht

de allerleukste dj's inhuren voor uw feest, event of bruiloft!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste dj's!

Bij ons een dj inhuren voor uw feest bruiloft of event in Maastricht? Dit staat garant voor een onvergetelijke avond met een gevulde dansvloer. Het repertoire varieert van disco classics, tot 60’s – 90’s tot muziek van nu met een duidelijke opbouw en een kokend hoogtepunt. Bij ons staan uw persoonlijke wensen en voorkeuren centraal, en hebben we oog voor uw gasten.  Naast bruiloften verzorgen we in deze prachtige stad ook vaak muziek tijdens evenementen zoals TEFAF en Meet Maastricht.

ervaren professionele dj Maastricht inhuren

Onze DJ’s hebben veel ervaring en staan in dienst van uw feest. De te spelen muziek kan uiteraard overlegd worden. U kunt rekenen op een flexibele instelling en een persoonlijk contact. Onderaan de pagina kunt u reacties lezen van mensen die u voorgingen.

bruiloft Renske en Wim

We zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie bijdrage aan onze bruiloft. De hele avond was de dansvloer vol. De openingsdans was ook precies zoals we het in ons hoofd hadden. Bedankt! Hartelijke groet Renske en Wim

mobiele dj inhuren Maastricht

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

saxofonist bijboeken

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt bands en dj’s voor podia en feesten. Ook verzorgen we veel zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Maastricht en omstreken waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Museum aan het Vrijthof, Landgoed Heerdeberg, Maastricht-Airport, Meet Maastricht, TEFAF,  Château Neercanne, La Bonbonnière, Kasteel de Hoogenweerth en Château St. Gerlach. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale dj te boeken voor uw bruiloft in Maastricht.

tip: een leuke jazzbandje op jullie trouwreceptie? Kijk dan op 123jazztrio.nl