Joost Zoeteman

dj inhuren Nijmegen

de allerleukste dj's inhuren voor uw feest, event of bruiloft!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste dj's!

Bij ons een dj inhuren voor uw feest bruiloft of evenement in Nijmegen? Wij hebben een exclusieve selectie van de leukste Dj’s in verschillende stijlen! Vinyl, allround, jazz dj tot mobiel… alle opties zijn mogelijk. Of het nu gaat om een feest met gevulde dansvloer of het verzorgen van muzikale omlijsting van een evenement of borrel. Bij ons staan uw persoonlijke wensen en voorkeuren centraal, en hebben we oog voor uw gasten. Bekijk de artiesten dj pagina’s met video’s, prijsindicaties en uitgebreide informatie.

review dj Monte Carlo bruiloft

Beste Joost, We hebben een hele mooie dag gehad zaterdag. Daar hebben jullie zeker aan meegeholpen! De communicatie vooraf was prettig (heel fijn dat je snel en adequaat reageerde telkens) en tijdens het feest voelden jullie goed aan wat paste op dat moment. En bedankt voor de enorm romantische afsluiter, echt kippenvel! Groeten Gijs en Martine

ervaren professionele dj Nijmegen inhuren

Onze Dj’s hebben veel ervaring en staan in dienst van uw feest. De muziek en gewenste sfeer zijn altijd vooraf afgestemd op uw wensen. U kunt rekenen op een flexibele instelling en een persoonlijk contact.

mobiele dj inhuren Nijmegen

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

saxofonist bijboeken

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft. Neem contact op voor al uw vragen een prijsopgave op maat.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt dj’s en bands voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben diverse stijlen in huis: klezmer, gypsy, jazz allround coverbands, mobiele bandjes, en ook Dj’s. Bekende locaties in Nijmegen waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Holland Casino Nijmegen, Hortus, De Waagh, Villa Klein Heumen, Sfeerhuys bij de Looimolen, Fort Lent, De Vereeniging. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale live band of dj te boeken voor uw gelegenheid in Nijmegen!

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Nijmegen