Joost Zoeteman

dj inhuren Leiden

de allerleukste dj's inhuren voor uw feest of event in Leiden!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste dj's!

Bij ons een dj inhuren voor uw feest bruiloft of event in Leiden? Dit staat garant voor een onvergetelijke avond met een gevulde dansvloer. Het repertoire varieert van disco classics, tot 60’s – 90’s tot muziek van nu met een duidelijke opbouw en een kokend hoogtepunt. Bij ons staan uw persoonlijke wensen en voorkeuren centraal, en hebben we oog voor uw gasten. Bekijk onze exclusieve selectie dj’s met; vinyl djjazz djmobiele dj, allround bruiloft dj en business event dj!

recensie dj Leiden

“hartelijk bedankt voor de goede organisatie. De DJ (Spinkitten) heeft een fantastische bijdrage aan het feest geleverd. De combinatie met saxofoon was heel gaaf” 
mevrouw E. van Dam – bedrijfsfeest Leiden

ervaren professionele dj Leiden inhuren

Onze Dj’s hebben veel ervaring en staan in dienst van uw feest. De te spelen muziek kan uiteraard overlegd worden. U kunt rekenen op een flexibele instelling en een persoonlijk contact. Onderaan de pagina kunt u reacties lezen van mensen die u voorgingen.

mobiele dj

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

saxofonist bijboeken

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor feesten, huwelijksrecepties en business events. We hebben een gevarieerd aanbod dj’s met onder andere een vinyl dj, een jazz & soul djallrounddj plus sax en een business event dj. Bekijk al onze dj’s met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen, Buitenplaats Vaesharteld, Grachtenhuis, Parquit en Hilton. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale dj, band of artiest te boeken voor uw gelegenheid in Leiden!

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands