Joost Zoeteman

dj prijzen Den Haag

de allerleukste dj's voor uw bruiloft of event!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste dj's!

Op zoek naar de leukste dj met prijzen in Den Haag? Met onze dj’s kunt u rekenen op een onvergetelijk leuk (trouw)feest. Onze selectie bestaat uit dj’s met ieder hun eigen stijl en uitstraling. Avondvullend voor een bruiloft, feest, of ter ondersteuning van een evenement, een diner dansant of zakelijke bijeenkomst. De muziek is afwisselend, allround en op maat. Jazz, latin, swing, 80’s, 90’s en de beste platen van nu.

dj prijzen Den Haag

Bij de dj pagina’s staan prijsindicatie’s. Deze geven een goede indruk van de te verwachten prijs. Neem voor een offerte op maat vrijblijvend contact op via het informatieformulier.

recensie bruiloft dj Den Haag

“perfect feest. Veel goede reacties van de gasten over de DJ. Er werd ook veel gedanst..” Paul & Denise over DJ Monte Carlo

mobiele dj

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Een unieke sfeermaker.

saxofonist bijboeken

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft.

dj prijzen Den Haag

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten, van dj tot coverbandklezmer of een jazzband en zelfs acts. Ook verzorgen we muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner of een dj voor loungemuziek. Locaties in Den haag waar we eerder muziek hebben verzorgt zijn onder andere: Mauritshuis, het Spaansche Hof, Hilton The Hague, Hotel des Indes, Paviljoen de Witte en Madurodam. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band, dj of muziek artiest te boeken voor uw bruiloft in Den Haag.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Den Haag