Joost Zoeteman

dj prijzen Eindhoven

de allerleukste dj's voor uw feest, event of bruiloft!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste dj's!

Op zoek naar de leukste dj met prijzen in Eindhoven? Met onze dj’s kunt u rekenen op een onvergetelijk leuk (trouw)feest. Onze selectie bestaat uit dj’s met ieder hun eigen stijl en uitstraling. Avondvullend voor een bruiloft, feest, of ter ondersteuning van een evenement, een diner dansant of zakelijke bijeenkomst. De muziek is afwisselend, allround en op maat. Jazz, latin, swing, 80’s, 90’s en de beste platen van nu. Bekijk de pagina’s met reviews, video’s en prijzen, en neem vrijblijvend  contact op voor al uw vragen.

dj prijzen Eindhoven

Bij de dj pagina’s staan prijsindicatie’s. Deze geven een goede indruk van de te verwachten prijs. Neem voor een offerte op maat vrijblijvend contact. We staan u graag te woord!

recensie DJ Monte Carlo Eindhoven

“zowel de band als de DJ waren prima in orde. Tijdens de receptie swingende jazzvan hoog niveau. De twee DJ’s maakten het feest helemaal af. De dansvloer was de hele avond gevuld”   Johan en Anita van Wekerom naar aanleiding van bruiloftsfeest (Eindhoven)

mobiele dj

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Een unieke sfeermaker.

saxofonist bijboeken

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft. Het is tevens mogelijk om een live band te boeken in combinatie met een dj. We hebben verschillende stijlen, van coverband tot klezmer!

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt dj’s, acts en bands voor bruiloften en feesten. Ook verzorgen we veel muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bekende locaties en evenementen in Eindhoven waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Muziekcentrum Frits Philips, Meneer Frits, High Tech Campus, Golfclub Eindhoven, Evoluon, Welkin & Meraki. Onze dj’s en musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Voor onze acts is dit ook van toepassing. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale dj  te boeken voor uw gelegenheid in Eindhoven.

tip: een jazzbandje voor uw gelegenheid in Eindhoven? kijk dan op 123jazztrio.nl