Joost Zoeteman

dj prijzen

de allerleukste dj's met prijzen!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste dj's met prijzen!

Op zoek naar de leukste dj met prijzen? Met onze dj’s kunt u rekenen op een onvergetelijk leuk (trouw)feest. Onze selectie bestaat uit dj’s met ieder hun eigen stijl en uitstraling. Avondvullend voor een bruiloft, feest, of ter ondersteuning van een evenement, een diner dansant of zakelijke bijeenkomst. De muziek is afwisselend, allround en op maat. Jazz, latin, swing, 80’s, 90’s en de beste platen van nu.

dj prijzen

Bij de dj pagina’s staan prijsindicatie’s. Deze geven een goede indruk van de te verwachten prijs. Neem voor een offerte op maat vrijblijvend contact op via het informatieformulier.

muziek op maat

Wij verzorgen altijd muziek die vooraf is afgestemd op uw wensen, het publiek en de gewenste sfeer. Opbouw en aankomst is ruim van tevoren. De dj’s stellen zich flexibel op naar sfeer en gasten. Uiteraard werken we met goede professionele geluidsapparatuur, en zorgen we voor een verzorgde uitstraling.

mobiele dj

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Een unieke sfeermaker.

saxofonist bijboeken

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft.

dj met prijzen bekijken!

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor feesten, huwelijksrecepties en business events. We hebben een gevarieerd aanbod dj’s met onder andere een vinyl dj, een jazz & soul djallrounddj plus sax en een business event dj. Bekijk al onze dj’s met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen, Buitenplaats Vaesharteld, Grachtenhuis, Parquit en Hilton. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale dj, band of artiest te boeken voor uw gelegenheid!

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands