Joost Zoeteman

dj vinyl huren

de allerleukste vinyl dj huren
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

dj vinyl huren voor jullie bruiloft of feest!

Een vinyl dj huren voor uw bruiloft of feest? Bij ons een vinyl dj huren staat garant voor een onvergetelijke avond met een gevulde dansvloer. Zo draait  dj Vinyl muziek van de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s allemaal van origineel 33- en 45 toeren vinyl. Daarnaast kan hij een volledige drive-in show verzorgen. Meneer Funkel draait  jazz en soul van authentiek vinyl, relaxte jazz met de mogelijkheid tot  een feestelijke dans set met soul als uitsmijter! Ook hebben we de Vinyl dj Brothers, van 50’s tot 90’s op vinyl met eventueel de mogelijkheid tot hedendaagse hits (niet vinyl).

ervaren professionele vinyl dj huren

Onze dj’s hebben veel ervaring en stellen zich altijd flexibel op naar sfeer en gasten. Vooraf overleggen we uw wensen voor het feest. Speciale wensen en verzoekjes ter plekke zijn welkom! Op de artiesten pagina’s kunt u reviews lezen van mensen de u voorgingen!

saxofonist & vinyl dj huren

Het is in overleg mogelijk om bij de vinyl dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale dj of band te boeken voor een bijzondere dag.

mobiele dj

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor feesten, huwelijksrecepties en business events. We hebben een gevarieerd aanbod dj’s met onder andere een vinyl dj, een jazz & soul djallrounddj plus sax en een business event dj. Bekijk al onze dj’s met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen, Buitenplaats Vaesharteld, Grachtenhuis, Parquit en Hilton. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale dj, band of artiest te boeken voor uw gelegenheid!

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands