dj vinyl huren

de allerleukste vinyl dj huren voor uw feest, event of bruiloft!
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

vinyl dj huren voor uw feest of bruiloft!

Een vinyl dj huren foor uw bruiloft of feest? Bij ons een vinyl dj huren staat garant voor een onvergetelijke avond met een gevulde dansvloer. Zo draait  dj Vinyl muziek van de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s allemaal van origineel 33- en 45 toeren vinyl. Daarnaast kan hij een volledige drive-in show verzorgen. Meneer Funkel draait  jazz en soul van authentiek vinyl, relaxte jazz met de mogelijkheid tot  een feestelijke dans set met soul als uitsmijter! Ook hebben we de Vinyl dj Brothers, van 50’s tot 90’s op vinyl met eventueel de mogelijkheid tot hedendaagse hits (niet vinyl).

ervaren professionele vinyl dj huren

Onze dj’s hebben veel ervaring en stellen zich altijd flexibel op naar sfeer en gasten. Vooraf overleggen we uw wensen voor het feest. Speciale wensen en verzoekjes ter plekke zijn welkom! Op de artiesten pagina’s kunt u reviews lezen van mensen de u voorgingen!

saxofonist & vinyl dj huren

Het is in overleg mogelijk om bij de vinyl dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale dj of band te boeken voor een bijzondere dag.

mobiele dj

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek en acts voor podia en feesten. Ook verzorgen we veel zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen. Onze Vinyl dj’s draaiden onlangs nog bij: Spoorwegmuseum Utrecht, Restaurant Klein Hartenstein en Van Bruggen (Deventer)
Onze dj’s en musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.