Joost Zoeteman

huiskamerconcert artiesten Brugge

concert in uw huiskamer!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

concert in uw huiskamer!

Op zoek naar artiesten voor uw huiskamerconcert in Brugge? U bent aan het juiste adres! Een huiskamerconcert is een unieke en intieme setting waarin de muziek prachtig tot bloei komt. Wij hebben de leukste artiesten voor een huiskamerconcert voor u geselecteerd! Onderstaande artiesten hebben een specifiek huiskamer concert programma. Naast het spelen wordt er tussen de nummers door verteld over de achtergrond van de muziek.

artiesten huiskamerconcert Brugge makkelijk geregeld

Bovenstaande bands en musici spelen graag intieme concerten. Neemt u vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en een programma omschrijving. De musici hebben op locatie in de meeste gevallen niks nodig behalve een speelplek.

reactie klant huiskamerconcert artiesten

​Afgelopen zaterdag het jaarlijkse huisconcert met een dertigtal vrienden. Belangrijkste, sfeer vriendschap, iets lekkers te eten en drinken, maar bovenal goede muziek in een hoofdrol. Kan natuurlijk als achtergrondmuziek, maar wij kiezen ervoor om een half uur volle aandacht voor de muziek af te wisselen met een half uur kletsen en versnaperen. Deze keer te gast: het Gypsy Swing Trio. En hoe; geweldige begenadigde muzikanten die west Europese gipsy jazz speelden, maar tussendoor enkele nummers met meer Hongaarse gipsy jazz deelden met ons. Naast de perfecte muziek ook nog eens 4 mannen die de sfeer prima aanvoelden en daar op anticipeerden. Gezellige mensen die ook gewoon mee deden met de gasten. Belangrijk was voor mij ook dat elk van mijn vrienden heeft genoten van deze muziek en haar makers, en dat de meesten mij daarover ook na afloop in zeer positief bewoordingen aan spraken. Mannen veel dank!! mede dank zij jullie wederom een geslaagd huiskamer concert(je). Mvg dhr Wigman

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt steeds vaker live bands voor feesten, bruiloften en concerten in België. Een kwart van de door ons geboekte optredens vinden plaats in België, en dit aantal groet de laatste jaren stevig! Eerder verzorgden wij al muziek (van jazz tot een zangeres of coverband)voor onder andere: Kring Groot Antwerpen, Matexpop Kortrijk, Casino Oostende, Concert Nobles Brussel, Centrale Gent, Maison de la Culture Namen. Ons werkgebied beslaat alle gewesten: Brussels gewest, Vlaams gewest en Waals gewest.

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor uw gelegenheid!

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazztrio’s