Joost Zoeteman

huiskamerconcert artiesten

concert in uw huiskamer!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste bands & artiesten in uw huiskamer!

Een huiskamerconcert is een unieke en intieme setting waarin de muziek prachtig tot boei komt. Wij hebben de leukste artiesten voor een huiskamerconcert voor u geselecteerd! Bovenstaande artiesten hebben een specifiek huiskamerconcert programma. Naast het spelen wordt er tussen de nummers door verteld over de achtergrond van de muziek. Laat u meenemen op een muzikale reis door een van onze huiskamerconcert bands. Allemaal muziek professionals met oog voor uw gasten en boeiend programma!

huiskamerconcert artiesten makkelijk geregeld

Bovenstaande bands en musici spelen naast “commerciële” optredens graag intieme concerten. Neemt u vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en een programma omschrijving. De kosten zijn in veel gevallen ook lager. De musici hebben op locatie in de meeste gevallen niks nodig behalve een speelplek. We verzorgden eerder al huiskamerconcerten in de volgende steden en regio’s: Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Brugge, Antwerpen, Kortrijk, Gelderland, en Brugge.

reactie klant huiskamerconcert

​Afgelopen zaterdag het jaarlijkse huisconcert met een dertigtal vrienden. Belangrijkste, sfeer vriendschap, iets lekkers te eten en drinken, maar bovenal goede muziek in een hoofdrol. Kan natuurlijk als achtergrondmuziek, maar wij kiezen ervoor om een half uur volle aandacht voor de muziek af te wisselen met een half uur kletsen en versnaperen. Deze keer te gast: het Gypsy Swing Trio. En hoe; geweldige begenadigde muzikanten die west Europese gipsy jazz speelden, maar tussendoor enkele nummers met meer Hongaarse gipsy jazz deelden met ons. Naast de perfecte muziek ook nog eens 4 mannen die de sfeer prima aanvoelden en daar op anticipeerden. Gezellige mensen die ook gewoon mee deden met de gasten. Belangrijk was voor mij ook dat elk van mijn vrienden heeft genoten van deze muziek en haar makers, en dat de meesten mij daarover ook na afloop in zeer positief bewoordingen aan spraken. Mannen veel dank!! mede dank zij jullie wederom een geslaagd huiskamer concert(je). Mvg dhr Wigman

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. We verzorgen muziek voor huiskamerconcerten door heel Nederland en België. De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.