huiskamerconcert artiesten

concert in uw huiskamer!
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

huiskamerconcert artiesten

huiskamerconcert artiesten

Een huiskamerconcert is een unieke en intieme setting waarin de muziek prachtig tot boei komt. Wij hebben de leukste artiesten voor een huiskamerconcert voor u geselecteerd! . Onderstaande artiesten hebben een specifiek huiskamerconcert programma. Naast het spelen wordt er tussen de nummers door verteld over de achtergrond van de muziek.

huiskamerconcert makkelijk geregeld

Bovenstaande bands en musici spelen naast “commerciële” optredens graag intieme concerten. Neemt u vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en een programma omschrijving. De musici hebben op locatie in de meeste gevallen niks nodig behalve een speelplek.

reactie huiskamerconcert Hans Kwakkernaat

Hartelijk dank voor jullie fantastische optreden vanavond. Night and Day werd door Irving Berlin beschouwd als een fantastisch nummer waar hij jaloers op was dat hij dat niet geschreven had.  Daarom nogmaals dank, en tot een volgende gelegenheid. Dhr Nettl

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.