jazz band boeken receptie

de leukste jazzbands voor uw bruiloftsreceptie of event!
PRIJSOPGAVE? » 085 - 13 04 578

de leukste jazzbands!

U bent van plan een jazz band te boeken voor de receptie van uw bruiloft of event? Dan bent u bij artiestenbureau Joost Zoeteman aan het juiste adres! Een jazz band is de perfecte sfeermaker voor een receptie. Wij hebben een exclusief aanbod van de leukste jazz bands die geschikt zijn voor het muzikaal omlijsten van een receptie op een bruiloft. Bekijk de bandpagina’s met reviews, video’s en uitgebreide informatie. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen, een offerte op maat en de beschikbaarheid. We staan u graag te woord!

jazz band boeken receptie: relaxte achtergrondmuziek

We verzorgen sfeervolle muziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. We hebben diverse stijl; vocalisten, zigeunerjazzjazztrio’s, en jazz duo’s. Neemt u vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag de ideale jazz band te boeken voor de receptie van uw bruiloft!

mobiel bandje boeken:

Veel van onze bandjes kunnen zicht ook verplaatsen tijdens het spelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie of tuinfeest.  De musici verplaatsen zich per set of een paar nummers. Speciale wensen zijn vaak mogelijk in overleg.

over de musici

We werken met de beste jazzprofessionals. Onze musici stellen zich flexibel op, en weten in te spelen op sfeer en gasten. De band zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten. We zijn altijd ruim op tijd aanwezig en zorgen voor uitstraling. In de regel spelen de musici strak in het pak, en de dames prachtig gekleed!

reactie optreden JZ Jazz Duo

Bedankt Joost, Wat leuk dat je zelf ook meespeelde (JZ Jazz Duo)! Het is een mooie middag geworden met prachtige muziek dankzij jullie! Hartelijke groet Monique en Menno

diverse gelegenheden jazz band boeken receptie

Artiestenbureau Joost Zoeteman staat voor professionaliteit, de beste muziek en een persoonlijk contact.  Naast bruiloften verzorgen we  ook muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Grachtenhuis, Kasteel Oudaen.

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazztrio’s!