Joost Zoeteman

jazz band bruiloft

de leukste jazzbands
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Een jazz band op uw bruiloft in Amsterdam? Een heel goed idee, want een jazz band is de perfecte sfeermaker voor uw receptie, diner of feest waarbij mensen met elkaar in gesprek kunnen blijven. Bekijk de bandpagina’s met reviews, video’s en uitgebreide informatie. Neem voor al uw vragen vrijblijvend contact op, we staan u graag te woord.

jazz band bruiloft Amsterdam ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazz band voor uw bruiloft in Amsterdam bent u aan het juiste adres.

netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

Wij werken met de beste jazzprofessionals. Onze musici zijn altijd ruim op tijd aanwezig en spelen in pak. De genoemde richtprijzen zijn op basis van nul tot drie uur, drie sets van vijfenveertig minuten. Mocht er geen piano aanwezig zijn op locatie neemt de jazzband kosteloos een elektrische piano mee. Geluid is in de meeste gevallen inbegrepen.

reactie klant optreden Edison Jazztrio (Grachtenhuis Amsterdam)

Bedankt voor je gelukswensen. Onze huwelijksdag is perfect verlopen! We hebben een geweldige dag gehad. Wij en onze gasten waren ook zeer tevreden over de band, wat een super trio! Ook zijn we zeer tevreden met jullie service. Het mailcontact was prettig en verliep snel. We konden op jullie rekenen! Hartelijk bedankt hiervoor. Lotte

akoestisch & mobiele jazz band voor uw bruiloft in Amsterdam

Veel van onze jazz bands kunnen ook mobiel of licht versterkt spelen. Dat scheelt een hoop gesleep met spullen, waardoor de band ook snel kan wisselen van plek. Handig voor een bruiloft buiten of met meerdere ruimtes. Ook hebben sommige locaties een verbod op versterkte muziek. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de  ideale jazz band te boeken voor uw bruiloft in Amsterdam!

over ons

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloftenrecepties, feesten en zakelijke events. We hebben meerdere muziekstijlen in huis: jazztrio’s & jazzbandsklezmerzigeunermuziekcoverbands, jazz met zang, akoestische bandjes, dj’s en acts. Bekende locaties in Amsterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Grachtenhuis, Amstel Hotel, Dining 27, Tolhuistuin, Koninklijke Industriële Groote Club, Hortus Botanicus, Huize Franckendael, Holland Casino, Artis, Blijburg en Hilton.
Onze musici spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de perfecte jazz band te boeken voor uw bruiloft in Amsterdam.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer  jazzbands in Amsterdam