jazz band bruiloft Den haag

de leukste jazzbands
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

jazz band bruiloft

de leukste jazzbands!

U bent aan het juiste adres voor het vinden van een jazz band voor uw bruiloft, receptie of evenement in Den Haag. De groepen bestaan uit ervaren professionele musici waarbij uw gasten en de juiste sfeer voorop staan. Bekijk onze groepen en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

jazz band bruiloft Den Haag ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband bent u aan het juiste adres.

netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

Onze musici zijn altijd ruim op tijd aanwezig en spelen in pak. De genoemde richtprijzen zijn op basis van nul tot drie uur, drie sets van vijfenveertig minuten. Mocht er geen piano aanwezig zijn op locatie neemt de jazzband kosteloos een elektrische piano mee. Geluid is in de meeste gevallen inbegrepen.

recensie optreden jazz band bruiloft Sue Moreno Bel Air Hotel Den Haag

De bassist is een muzikant die met een enorme passie en genot op zijn enorme contrabas aan het hakken en plukken is waardoor dit ook met de hoofdletter b van bas binnenkomt. Gitarist, Joost Zoeteman, zeker niet minder passievol, tokkelt en strumt en doet allemaal dingen met zijn gitaar waardoor er zang, begeleiding en alles wat daar tussen zit, uit zijn enigszins versleten gitaar komt. Brilliant denk je dan al. En als topping staat er dan ook een vintage model achter de microfoon die een stem heeft als helder als schaapjeswolken met een zachte zwoele breeze erdoor. Sue, niet alleen zangeres maar ook model, zet met wat kleine dansstapjes en blikken een uitdagende Jazzperformance neer. Heerlijk om te luisteren en zien dit trio. (denhaagdirect.nl)

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen. 
De musici zijn jazz professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de  ideale jazz band te boeken voor een bijzondere dag.