Joost Zoeteman

jazz band bruiloft Den haag

de leukste jazzbands
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

U bent aan het juiste adres voor het vinden van een jazz band voor uw bruiloft in Den Haag. Bekijk onze exclusieve selectie jazzbands met reviews, video’s en uitgebreide informatie.  We werken vaak met veel plezier in Den Haag. Plekken waar we eerder muziek hebben verzorgt zijn onder andere; Mauritshuis, het Spaansche Hof, Hilton The Hague, Hotel des Indes, Paviljoen de Witte en Madurodam. Neem voor een offerte op maat vrijblijvend contact op via het informatieformulier.

jazz band bruiloft Den Haag ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband bent u aan het juiste adres!

netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

Onze jazzprofessionals zijn altijd ruim op tijd aanwezig en spelen in pak. Mocht er geen piano aanwezig zijn op locatie neemt de jazz band kosteloos een elektrische piano mee. Geluid is in de meeste gevallen inbegrepen. Neem vrijblijvend contact op voor een jazz band offerte op maat, en alle vragen over jullie bruiloft in Den Haag!

recensie optreden jazz band bruiloft Hans Kwakkernaar (Hotel des Indes) Den Haag

Beste Joost,
Ook namens Julia wil ik jullie graag bedanken voor de bijzondere bijdrage aan onze huwelijksdag (betreft jazztrio Hans Kwakkernaat). We hebben erg genoten van jullie muzikale invulling tijdens de receptie. De muziek paste perfect bij de setting en is zeker een aanrader. Veel succes met jullie trio en graag tot ziens! Hartelijke groet, Rob & Julia

jazzband bruiloft Den Haag

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazztrio zakelijke evenementen door heel Nederland en België.
Wij zijn specialist in het verzorgen van jazz bands en wereldmuziek zoals; klezmer, gypsyjazz, zigeunermuziek en bossa nova. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de  ideale jazz band te boeken voor uw bruiloft in Den Haag!

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Den Haag