Joost Zoeteman

jazz band bruiloft Eindhoven

de leukste jazzbands
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Een jazz band laten spelen op uw bruiloft in Eindhoven? Wij verzorgen al meer dan vijftien jaar de leukste jazz bands voor al uw gelegenheden. De groepen bestaan uit ervaren professionele musici waarbij uw gasten en de juiste sfeer voorop staan. We werken vaak met veel plezier in de regio Eindhoven. Plekken waar we al eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Evoluon, Muziekcentrum Frits Philips, Meneer Frits, Kasteel Heeze en Welkin & Meraki. Bekijk nu de bandpagina’s met uitgebreide informatie, recensies en video’s.

jazz band bruiloft Eindhoven, relaxte achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband bent u aan het juiste adres.

jazz band bruiloft: netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

Onze jazzprofessionals zijn altijd ruim op tijd aanwezig en spelen in pak. We verzorgen naast goede muziek een goede uitstraling. Mocht er geen piano aanwezig zijn op locatie neemt de jazzband kosteloos een elektrische piano mee. Geluid is in de meeste gevallen inbegrepen. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen!

optreden jazz band Edison bruiloft Eindhoven

Hoi Joost,
Bedankt voor je bericht. We hebben zeker erg genoten van de muziek (betreft Edison jazztrio). Ze speelden prachtige relaxte muziek. Iedereen vond het fantastisch, en ze zetten een lekker sfeertje neer. Echt top! Mochten we nog eens iets te vieren hebben zullen we zeker aan ze denken. Groetjes Alice

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, feesten events. We zijn specialist in het verzorgen van jazz bands door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben naast jazz verschillende stijlen muziek in huis, zoals; allroundzigeunermuziekklezmer, coverbands, dj’s, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band of artiest te boeken voor jullie bruiloft in Eindhoven.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Eindhoven