Joost Zoeteman

jazz band bruiloft Rotterdam

de leukste jazzbands
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

U bent aan het juiste adres voor het vinden van een jazz band voor uw bruiloft in Rotterdam. De groepen bestaan uit ervaren professionele musici waarbij uw gasten en de juiste sfeer voorop staan. Locaties in Rotterdam waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: SS Rotterdam, Parquit, Parkzicht, Wereldmuseum, Hotel New York, Landhuis de Oliphant en de Machinist. Bekijk de bandpagina’s met reviews en video’s. Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen!

review Vera’s Trio bruiloft Wereldmuseum Rotterdam

Jullie waren in één woord geweldig (Vera’s Trio). We zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie bijdrage aan onze bruiloft. Daarnaast vonden we het ook in de voorbereiding erg fijn om met jullie samen te werken. Jullie hebben je ingezet om naadloos aan te sluiten bij onze wensen. Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Voor een toekomstige gelegenheid zullen we jullie zeker weer benaderen. Groet, Patricio en Sara

jazz band bruiloft Rotterdam ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband bent u aan het juiste adres.

jazz band bruiloft: netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

Onze musici zijn altijd ruim op tijd aanwezig en spelen in pak. De genoemde richtprijzen zijn op basis van nul tot drie uur, drie sets van vijfenveertig minuten. Mocht er geen piano aanwezig zijn op locatie neemt de jazzband kosteloos een elektrische piano mee. Geluid is in de meeste gevallen inbegrepen.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  vaak muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner.  We hebben diverse stijlen muziek, van coverband tot jazz, klezmer of Dj. Bekende locaties in Rotterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Parquit, Parkzicht, SS Rotterdam, Zalmhuis, Winkelcentrum, Hilton Rotterdam, Winkelcentrum Zuidplein en Ahoy. Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band te boeken voor uw bruiloft in Rotterdam.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Rotterdam