Joost Zoeteman

jazz band bruiloft Utrecht

de leukste jazzbands
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

U bent aan het juiste adres voor het vinden van een jazz band voor uw bruiloft in Utrecht. De groepen bestaan uit ervaren professionele musici waarbij uw gasten en de juiste sfeer voorop staan. Bekijk onze bandpagina’s met reviews, video’s en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

recensie jazztrio Edison (Moestuin Utrecht)

De musici hebben een heerlijk optreden verzorgd: onze gasten en wij hebben ERG van ze genoten. Het was TOP! Met vriendelijke groet, Aart Veerman

jazz band bruiloft Utrecht ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband bent u aan het juiste adres.

jazz band bruiloft: netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

Onze musici zijn altijd ruim op tijd aanwezig en spelen in pak. We verzorgen een prettige sfeer en uitstraling. Mocht er geen piano aanwezig zijn op locatie neemt de jazzband kosteloos een elektrische piano mee. Bij ons staat de muziek altijd in dienst van de bruiloft!

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt jazzbands, bandjes en dj’s voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Utrecht en omstreken waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere, Kasteel Oudaen, Rechtbank, Moestuin, Houtzagerij Molen de Ster, Hoeve Sparrendam, Grand Hotel Karel V, Oude Tolhuys.
We hebben naast jazz ook zigeunerjazz, dj’sklezmer, duo’s, en allroundbands in huis! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band te boeken voor uw bruiloft in Utrecht!

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Utrecht!