jazz band bruiloft

de leukste jazzbands
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

de leukste jazzbands!

Een leuke jazz band op uw bruiloft? Een goed idee, en u bent aan het juiste adres! Een jazz band op uw bruiloft is een unieke sfeermaker: feestelijk swingende muziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Deze muziek is uitstekend geschikt als muzikale omlijsting van een receptie, feest of bij de trouwceremonie. Bekijk onze bandpagina’s met reviews, video’s en prijsindicaties. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en een offerte op maat.

jazz band bruiloft: de beste jazzprofessionals!

We werken de beste jazzprofessionals die naast mooie muziek ook een verzorgde en prettige uitstraling verzorgen. We zijn altijd ruim op tijd aanwezig zodat de instrumenten klaar staan als uw gasten aankomen. De muziek staat altijd in dienst van de gelegenheid, en de musici hebben een goed oog voor sfeer en gasten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar, neem  vrijblijvend contact op!

recensie jazztrio Edison

Bedankt voor je gelukswensen. Onze huwelijksdag is perfect verlopen! We hebben een geweldige dag gehad. Wij en onze gasten waren ook zeer tevreden over de band,  wat een super trio (jazz band Edison Trio)! Ook zijn we zeer tevreden met jullie service. Het mailcontact was prettig en verliep snel. We konden op jullie rekenen! Hartelijk bedankt hiervoor. Lotte

jazz band bruiloft: achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Zoals hiervoor gezegd: bij ons staat de muziek in dienst van uw bruiloft. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Het gaat ons erom een bijdrage te leveren aan een geslaagde bruiloftsdag!

jazz band bruiloft

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt jazz bands voor bruiloften, feesten en zakelijke evenementen door heel Nederland en België.  Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen, Scheepvaartmuseum, Grachtenhuis. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag de perfecte jazz band te vinden voor jullie bruiloft!

Tip: kijk ook eens op 123jazztrio.nl voor meer jazztrio’s!