jazz band Eindhoven

de leukste jazz bands
PRIJSOPGAVE? » 085 - 13 04 578

de leukste jazzbands!

Bent u van plan om een jazz band te gaan boeken in Eindhoven? Wij verzorgen al meer dan tien jaar live jazz voor recepties, diners en zakelijke evenementen. De muzikale omlijsting heeft als doel een aangename sfeer te creëren waarin uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.  De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen in de meeste gevallen zowel akoestisch als versterkt spelen. Bekijk de bandpagina’s met reviews, video’s en uitgebreide informatie.

jazz band boeken Eindhoven: netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

De musici zijn altijd minimaal een uur voor aanvang aanwezig om de spullen klaar te zetten. Zo bent u verzekerd dat er een mooie opstelling staat voordat uw gasten aanwezig zijn. De musici spelen strak in het pak en hebben altijd oog voor uw publiek.

optreden jazztrio Edison (Meneer Frits Eindhoven)

Dag Joost, het is allemaal zeer goed verlopen. We hebben veel reacties (Edison Jazztrio) gekregen over dat de muziek een aanvulling was ten opzichte van de keren ervoor. Dus volgend jaar weer! Bedankt. mvg J. van de Berg

jazz band als achtergrondmuziek

Bij ons staat de jazz band altijd in dienst van uw gelegenheid. Onze musici zijn jazzprofessionals die sfeer en gasten voorop stellen.  We spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer we op een concert spelen. Ook hebben we altijd oog voor sfeer en gasten, en zorgen voor een goede uitstraling.  Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen,  we staan u graag te woord.

diverse gelegenheden

Een zakelijke borrel, een bruiloft of een jazztrio voor de muzikale omlijsting van een diner of receptie..  artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt de leukste jazz bands. We werken vaak met veel plezier in de regio Eindhoven. We verzorgen ook andere stijlen muziek van coverband tot dj, of een klezmerband. Plekken waar we al eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Evoluon, Muziekcentrum Frits Philips, Meneer Frits, Kasteel Heeze en Welkin & Meraki. Vragen? Laat het ons weten! We helpen u graag de juiste jazz band te vinden voor uw gelegenheid in Eindhoven.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazztrio’s.